Mine områder
Hjelp

Godt gjennomførte prosjekter øker driftsinntektene

av Anonymous

Prosjekter er, for flere av oss, en sentral del av arbeidsdagen. Ved å gjennomføre et prosjekt sikrer man at jobben blir gjennomført og det er tydelig hvilke personer og ansvarsoppgaver som er involvert i leveransen. Slike tydelige rammer gjør det også enklere å oppdage og handle når fremgangen bremser opp. Vi liker å kalle rutiner du vet er ineffektive, men som ingen snakker høyt om, for “elefanten i rommet”. Prosjektarbeid er en veldig effektiv måte å organisere arbeidsoppgaver på når det gjøres riktig, så ikke tillat at ineffektivt prosjektarbeid blir din elefant.

 

 

Les også: Slik gir god prosjektstyring økte driftsinntekter

 

Med flere involverte parter, mange meninger, tidspress og utfordringer som dukker opp fra alle bauer og kanter, kan det bli frustrerende med prosjektarbeid. Oppdages det i tillegg svakheter ved prosjektarbeidet, kompenseres det ofte med innkjøp av nye verktøy. Et for å få oversikt, et for å delegere oppgaver, et for timeføring, et for å delegere småoppgaver og så videre. Før du vet ordet av det, har du investert i fire prosjektverktøy som hver for seg ikke dekker behovet ditt og sammen kanskje skaper mer forvirring enn flyt i prosjektet.

 

Som leder kan du nok kjenne deg igjen i dette dilemmaet. Hvordan bygge opp god nok infrastruktur i prosjektgruppen og bedriften som helhet for å sikre gode leveranser og dermed øke driftsinntektene. I dag velger mange å gå over til digitale verktøy for prosjektstyring, for å sikre at alle behov dekkes. Fra oppfølging av leads til sending av faktura, hvor flere deler automatiseres og tilpasses bedriftens behov.

 

Det er ingen hemmelighet at godt gjennomførte prosjekter gir økte driftsinntekter.

Her kan du lese om syv måter prosjektstyring kan bidra til økte driftsinntekter for din bedrift.

 

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"