Mine områder
Hjelp

Mulighet for å skreddersy rapporter gir stor fleksibilitet for rapportering og budsjettering

av Anonymous

Med OneStop Reporting får du en integrert rapporterings- og budsjetteringsløsning for Visma .net ERP

OneStop Reporting rapporteringsportal kan brukes av alle i en bedrift som har behov for å se og analysere bedriftens forretningsdata. Data som er tilgjengelig gjennom Visma .net ERP kan synliggjøres gjennom rapporter og budsjetter i rapporteringsportalen.

Du kan også skreddersy dine egne rapporter, som tilfredsstiller dine behov.

Standardrapporter

Med OneStop Reporting kan du velge fritt blant våre rapporter, rapportpakker og budsjettformularer, som er laget med tilkobling til moduler i Visma .net ERP.

Skreddersy rapporter og budsjetter

Vår Excel-baserte Report Designer gir et unikt, allsidig og solid rapporteringsverktøy, hvor du skreddersyr rapporter og budsjettmodeller – kun fantasien setter grenser.

Publisering

Du kan enkelt dele kjørte rapporter til andre brukere. Dine delte og arkiverte rapporter lagres i egen innboks, for rask tilgang og sammenlikning av data ved en senere anledning.

Bilagsvisning

Det er også mulig å foreta drill-down for å se bakenforliggende transaksjonsdetaljer, med bilagsvisning.

Kommentarer

Med kommentarfunksjonen kan du legge til kommentarer i rapporter slik at mottakere kan se kommentarer i ferdigkjørte rapporter.

Budsjettinnlegging på web

I OneStop Reporting legger du inn budsjettall på web. Underveis i registreringsarbeidet har du tilgang til støttefunksjoner som fordelingsnøkler, prosentbaserte kalkuleringer og historiske tall.

Se budsjettall i rapporter

Ved ferdigstilling av budsjett, kan du kjøre rapporter og hente opp budsjettall i rapportene dine. Slik kan du sammenligne faktiske tall fra økonomisystemet med budsjetterte tall. 

Konsolidering

Din forretningslogikk, knyttet til blant annet konserninterne transaksjoner og elimineringer, implementeres i rapportene slik at du får korrekt fremstilte data. Flere selskaper kan også inkluderes i en og samme rapport, og du står fritt til å bestemme layout og innhold i rapporter.

 

I denne videoen demonstrerer vi hvordan du enkelt kan bygge din egen salgsrapport på 5 minutter i OneStop Reporting.

 

 

Vil du se mer? Bestill en demo eller kontakt oss. 

 

Besøk gjerne onestopreporting.no for mer informasjon om produktet.

 

Last ned produktarket under.

 

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"