avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Visma beklager nedetid for deg som Visma.net ERP-kunde den siste uken!

av Hege Alvestad Lorck

 


Hva har skjedd?

I løpet av de siste to ukene har vi opplevd to separate hendelser som har påvirket flere av våre kunder og brukere på en negativ måte:

 

Fredag ​​6. september i tidsrommet 01:00 til 11:34 fikk mange Visma.net-brukere verken logge inn eller bruke tjenesten. Dette gjaldt også tilleggstjenester i produktlinjen, som Visma.net Expense, Visma.net Absence og Visma.net Approval 

 

Denne uken har det også vært et problem med vår påloggingstjeneste Visma Connect.

 

Hvorfor skjedde det?

Problemene med innlogging var forårsaket av et avbrudd i internettkommunikasjon hos driftsleverandøren vår, som påvirket de nettbaserte tjenestene vi leverer.

 

At det i en periode  ikke var mulig å logge inn i Visma Connect skyldtes andre tekniske problemer med vår påloggingskomponent. Vi oppfordrer alle brukere til å abonnere på statussiden vår, slik at du alltid har tilgang til å se status på Visma.net-tjenestene.

 

Hva må vi gjøre bedre?

Det er viktig for oss å si til deg som vår kunde, at påliteligheten til Visma.net, ikke er et budsjettspørsmål for oss. Å levere et stabilt produkt er vår høyeste prioritering. Når noe går galt, har vi folk på stedet som jobber med det i løpet av få minutter. Vi vil forsikre deg at vi jobber hardt for å identifisere årsakene og forhindre at dette skjer igjen.

 

Som softwareleverandør vet vi at det dessverre vil oppstå feil fra tid til annen. En viktig lærdom er at vi fremdeles har en vei å gå hva gjelder å gi dere rask og god informasjon når noe oppstår. 

 

Lurer du på noe, så vil vår produktdirektør Stian Estil gjerne snakke med deg. Han når du på telefon 905 850 301 eller epost stian.estil@visma.com


Også kundesenteret vårt er tilgjengelig på telefon 09101 eller epost kundesenteret@visma.no. Du kan også chatte med oss på denne siden.