avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Support inkludert som en del av Visma.net tjenesten - hva er inkludert?

Visma Software AS tilbyr teknisk support og applikasjonsguiding som en del av tjenestetilbudet på følgende Visma.net tjenester:

-Visma.net Payroll( Inkludert Expense, Time & Absence (Calender) og tilhørende mobile app`er. Her er også Regelsupport inkludert som en del av tjenesten. Se definisjon under.

- Visma.net Project Management (Visma.net Severa)

- Visma.net Expense, Time & Absence, Approval, AutoInvoice, AutoPay, Visma Sign, Visma.net Inbox med tillhørende mobile app`er

 

Definisjon av Teknisk Support:

For å sørge for at du som kunde får maksimalt utbytte av tjenesten vil vi besvare deres spørsmål og løse aktuelle problemer raskt og effektivt.

Alle kunder på Visma.net  har teknisk support inkludert i sitt abonnement.

 

Formålet med teknisk support er å sørge for at du til enhver tid har tilgang til kvalifisert hjelp til å aksessere og bruke  tjenesten du abonnerer på.

 

Teknisk support hjelper deg med

- Problemer med innlogging i tjenesten

- Problemer med tilhørende apper levert av Visma

- Problemer med feil i tjenesten

- Problemer dersom tjenesten ikke responderer som forventet

- Problemer med ytelse eller ustabilitet i tjenesten

- Sikkerhetsproblemer

 

NB!Gjenoppretting av data som følge av brukerfeil og teknisk support på kundens egen IT infrastruktur (printere, nettverk, servere m.v.) er ikke inkludert i tjenesten teknisk support, og er fakturerbart etter gjeldende prisliste.

Support på integrasjonsproblemer håndteres av deres Visma Partner, og er ikke inkludert i tjenesten.Definisjon av Applikasjonssupport:

Formålet med applikasjonssupport er å sørge for at du til enhver tid har tilgang til kvalifisert hjelp til å få svar på spørsmål knyttet til hvordan du bruker tjenesten du abonnerer på.

 

Applikasjonssupport:

Applikasjonssupport hjelper deg med:

- Svar på generelle spørsmål og gir veiledning i hvordan du bruker tjenesten

- Avklaringer på funksjoner i tjenesten

- Avklaringer i tilhørende dokumentasjon

- Bistand via fjernoppkobling

- Problemer og feil i tjenesten

- Problemer dersom tjenesten ikke responderer som forventet

 

NB!Opplæring, kundetilpasninger, konsulenttjenester, integrasjoner, gjenoppretting av data som følge av brukerfeil og teknisk support på kundens egen IT infrastruktur (printere, nettverk, servere m.v.) er ikke inkludert i tjenesten applikasjonssupport, og er fakturerbart etter gjeldende prisliste.Definisjon av Regelsupport 
Visma.net Payroll

 

Formålet med Regelsupport er å sørge for at du har tilgang til kvalifisert hjelp fra våre fageksperter og jurister til å få svar på spørsmål knyttet til arbeidsgivers og arbeidstakers plikter og rettigheter i henhold til norsk lovverk innenfor lønn, skatt og personalrett.

 

Regelsupport hjelper deg med:

- Direkte kontakt med våre fageksperter på lønn/skatt og personalrett

- Svar på generelle spørsmål og veiledning i lover og regler innen arbeidsgivers plikter på lønn/skatt, blant annet regler rundt lønnsopplysning i a-meldinger, forskuddstrekk og arbeidsgiveravgift, behandling av skattefrie og skattepliktige naturalytelser og spørsmål knyttet til ansattes reiseutgifter.

- Svar på generelle spørsmål og veiledning i lover og regler innen personal, blant annet om reglene i arbeidsmiljøloven, folketrygdloven, OTP-loven, ferieloven og GDPR

- Videreformidling til en av våre advokater ved behov for juridisk bistand

 

NB! Konkret avtaletolkning, konsulenttjenester, bistand som ikke er av generell karakter og support i omfattende juridiske problemstillinger er ikke inkludert i tjenesten regelsupport, og er fakturerbart etter gjeldende prisliste.

 

Kontakt oss for Support:

Chat på våre hjemmesider eller Community.

Telefon for vår Skysupport: 21 89 64 04

E-post: skysupport@visma.com

 

Husk at du får tilgang til en rekke artikler i Visma Community og Help Centre, inkludert nyheter, produktinformasjon og dokumentasjon, brukertips og ofte stilte spørsmål.

 

Med vennlig hilsen,

Visma.net Customer Service