avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Fleksibel prisstyring med tilleggsmodul "Utvidet prishåndtering"

Har dere behov for enkel justering av prislister i % eller fast verdi, kvantumsprising og mer automatiser håndtering av prisoppdateringer? Les mer om tilleggsmodul "Utvidet prishåndtering", som kan hjelpe deg med det.

Tilleggsmodul "Utvidet prishåndtering" har følgende funksjoner for en mer fleksibel prislistehåndtering:

-Prislister med Startdato for å kunne legge inn deres årlige prisjusteringer frem i tid og slippe å tenke på det og fakturere deres kunder med "gamle" priser (versjonshåndtering av prislister):

 

-Justering av priser i % eller fast verdi for å enkelt justere priser eller legge inn rabatterte prislister (dere kan både øke priser med ønsket %/fast verdi eller legge inn rabatter):

 

-Kvantumsprising for å definere produktpriser basert på antallet kunden kjøper. Typisk eksempel er kvantumsrabatter, hvor dere definerer "trappetrinn" med antall og tilsvarende pris:


Modulen kan bestilles av administrator bruker direkte i Visma Severa på Oppgraderinger - Endre egenskaper - (legg modulen til ved å trykke på Velg) - Trykk på Neste for å fullføre bestillingen og så Bekreft avtale.

Hvis dere ønsker å prøve modulen gratis i 30 dager, ta kontakt med vårt kundesenter på telefon (02023) eller mail (kundesenteret@visma.no).