Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
Kundeservice Visma Software
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

På tide å snakke om elefanten i rommet?

(updated by Klara Vatten VISMA ‎16-04-2019 11:00 )
Kaja Falck-Ytter

Når du er elefanten i rommet, så vet du at det en dag kan ta slutt. Men så lenge ingen snakker om deg, har du det bra.

 

 

 

 

Vi i Visma liker å kalle unødvendige oppgaver du har på jobben, for “elefanter i rommet”. Oppgaver som kunne vært digitalisert og forenklet, men som man av en eller annen grunn ikke gjør noe med:

 

  • Hvorfor puncher du KID-numre, når du kan få fakturaene direkte inn i økonomisystemet?
  • Hvorfor scanner du kvitteringer, når du kan lage en reiseregning heldigitalt med bilder fra mobilen?
  • Hvorfor godkjenner du fakturaer på papir eller e-post, når det finnes løsninger som gjør det mulig å godkjenne alt på mobilen?

 Ønsker du å snakke om noen av dine elefanter med oss?

 

Vil du vite mer om hvordan Visma.net kan effektivisere din bedrift? Vi tilbyr et uforpliktende møte, der vi sammen kan se på hvilke muligheter du og bedriften din har.

 

Ta kontakt med oss her

 

Finnes det en Visma.net-tjeneste for meg? 

Ja, det gjør det. Visma.net er både for kunder som ønsker å jobbe 100 % skybasert, men er også for deg som ønsker å kombinere dine lokalinstallerte Visma-løsninger med effektive skybaserte tjenester. Du kan bruke Visma.net-tjenester til å løse oppgaver som: 

  • helelektronisk fakturering, både inngående og utgående
  • automatisert betaling til dine leverandører
  • mobil godkjenning
  • digital utfylling av reiseregning
  • digital utleggshåndtering
  • digital timeregistering
  • distribusjon av rapporter og nøkkeltall
6 Kommentarer
CONTRIBUTOR ***

 Dette er markedsføring, hvorfor ligger dette under "aktuelle nyheter"? 

Hei!

 

Først og fremst er dette informasjon og en oppfordring til alle våre kunder å tenke gjennom om de har unødvendige og tungvinte arbeidsoppgaver, som de burde ta tak i, og ikke ment som "reklame" fra vår side. Fordi vi er opptatt av å hjelpe kundene våre, tipser vi om vår skyløsning Visma.net, som hjelper deg å jobbe smart og effektivt i alle ledd og alle områder av bedriften. 

CONTRIBUTOR **

Vil det si at det nå er mulig å kutte ut Dokumentsenter? En meget stor elefant i vårt system...

Hei Chanett, beklager sent svar. Dette er ikke så enkelt å svare på uten å kjenne til dere og hvilke løsninger dere bruker. Vi har derfor bedt partnerer din om å ta kontakt med deg. Håper dere finner ut av ting! 

CONTRIBUTOR **

Hei Kaja,

Det er ikke nødvendig, ønsker ikke å snakke med dem. Ønsket bare å vite om den løsningen du snakker om innebærer at man ikke benytter dok.senter?

(updated by Kaja Falck-Ytter VISMA ‎15-05-2018 08:34 )

Hei igjen. Generelt kan vi si at om du ønsker å få elektroniske fakturaer direkte inn i økonomisystemet, så trenger du en løsning for mottak av fakturaer. I noen av våre systemer er dette Visma Document Center, mens i Visma.net ERP er det en egen mottaksfunksjon integrert i løsningen. Det betyr at alt du trenger, fra sending og mottak av fakturering, økonomi-, regnskaps-, og eventuelt logistikk-funksjoner, får du i én og samme skybaserte løsning med Visma.net.

Jeg hørte forresten at partneren din har sendt deg utfyllende informasjon. Du må gjerne ta kontakt med oss eller partneren din om du vil ha mer informasjon om Visma.net.