Mine områder

Logg inn for å legge til dine favorittområder
Nyheter
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

God Jul & Godt Nyttår

(updated by Anette Løken Austheim VISMA ‎04-01-2018 12:19 )
Leif Arne Brandsæter

 

Vi har hatt et spennende år sammen med mye aktivitet og mange spennende prosjekter. Vi i Visma har i løpet av året blitt en større familie. 2017 ble året da Ressursstyring - eller Visma WFM som vi kaller det - sammen med Skole ble store satsningsområder. Til neste år lanserer vi Digital Barnehage og skal så smått komme igang med Digitale Skoleleveranser til Videregående skoler. Det er givende for oss å se at vi er blitt en viktig partner for deg i arbeidet med Digitalisering.

 

I 2018 blir Bluegarden en del av Visma-familien. Sammen blir vi størst innenfor HRM-området. Vi har store planer for Bluegardens sky-tilbud innenfor HRM. Vi skal også så smått komme igang med skybasert ERP, og planlegger våre første kunder oppe å kjøre på dette innen utgangen av året.

 

Flere skal igjennom en krevende kommunereform i 2018-19. Det er flere vanskelige saker som skal avklares. Da er det godt for deg som jobber i kommunen å vite at vi er forberedt på denne oppgaven. Tidlig på nyåret vil vi lansere en "guide" for kommunesammenslåing som beskriver hvordan du som er kommune-kunde "enkelt og raskt" kan komme igang med å slå sammen din kommune.

 

Men før den tid er det tid for avslapping..... tid sammen med familie og kjære. Tid for å lade batteriene.

 

Fra alle oss i Visma vil jeg derfor si hjertelig takk for året som har vært og ønske deg et godt nyttår fra oss!

 

Fredfull jul,

1 Kommentar
CONTRIBUTOR *

Jøss, er dette den siste nyheten fra Visma - God Jul 2017 ?.  Mvh Vigdis Dirdal