Mine områder
Hjelp

Hvorfor gå fra timespris til fastpris?

av Anonymous

Under Accounting Forward 2018 var vi så heldige å få besøk av James Ashford. Han har med tiden blitt ekspert på å hjelpe regnskapsbedrifter med å lykkes med overgangen til ny inntjeningsmodell. Fra timespris til fastpris. En dramatisk, men nødvendig endring for å sette kunden i sentrum.

 

Hvorfor er det nødvendig?

Alle klienter har ulike behov og motivasjoner til å velge nettopp ditt regnskapsbyrå. Og du ser kanskje etter noen egenskaper eller kjennetegn ved klientene du velger å ta om bord. Ved å selge tjenester gjennom fastpris i stedet for timespris, med oversikt over hva som er inkludert, blir det fort tydelig for potensielle klienter om tilbudet dekker deres behov.

 

Fastpris skaper også forutsigbarhet i leveransen. Både for byrået og klienten. Det frigir tid til å fokusere på å tilføre merverdi til leveransen og sikre god kundetilfredshet. God oppfølging av klienter og være fremoverlent i forhold til hva de måtte lure på vil bli essensielt med tanke på videre vekst.

 

En essensiell måte å få frigjort denne tiden, er å få regnskapsbyrået opp i skyen, sier Ashford. I dagens samfunn forventer de aller fleste å finne innsikt og svar på spørsmålene sine kun ved hjelp av noen tastetrykk. Gjelder dette også for dine klienter?

 

Uansett om regnskapsbyrået ditt har tatt veien opp i skyen eller ikke, kan du finne mer informasjon, inspirasjon og innsikt her:

 

  • Fra timespris til fastpris - derfor må byrået endre prismodell
    Et intervju med James Ashford i blogg-format, hvor han deler mange tanker rundt prismodeller og konkurransekraftige regnskapsbyråer.
  • The 9 Must of a Profitable Firm
    Har du litt ekstra tid (30 min), anbefales opptaket av Ashfords innlegg på Sage Sessions i Birmingham. Her viser han suksessfulle strategier spesifikt for regnskapsbyråer, for å øke gebyrer og inntjening, forbedre forholdet til kunder, motivere teamet og spare tid.
    *Obs: Selve innlegget starter etter rundt 5 minutter spilletid)