avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Ny versjon av Visma.net Byrå (Mai)

av Ole Hasven
5. mai ble en ny versjon av Visma.net Byrå lansert. Under kan du lese mer om nyhetene i mai-oppdateringen

Egne felt i kontaktregisteret

Nå kan du tilføye mer informasjon på også kontakter ved å tilføye egne felt (i april kom denne funksjonaliteten på kunder). Du kan legge til felt for tekst, tall, datoer og alternativer som skal velges. Du kan så om egne felt skal vises som en kolonne i kontaktlisten slik at du kan bruke denne informasjonen ved sortering og filtrering.

Mulig å redusere antallet i tids- og utleggsregistreringen

Hvis du ønsker å redusere antallet fakturerbare timer eller transaksjoner for den neste fakturaperioden i tids- og utleggsregistreringen, kan du gjøre det nå. Du gjør det ved å tilføye et minustegn foran fakturerbar tid eller antall transaksjoner.

Tilføy en kunde med utenlandsk selskap

I tidligere versjoner har kunder trengt et norsk organisasjonsnummer uansett selskapstype. Nå er det mulig å velge en ny selskapstype, Utenlandsk selskap. Utenlandsk selskap lar deg sette inn et utenlandsk organisasjonsnummer eller la feltet stå åpent.

Mulig å velge om inaktive ansatte skal vises eller ikke vises på rapporten Lønningsgrunnlag.

Nå kan du velge om inaktive ansatte skal vises eller ikke vises i rapporten Lønningsgrunnlag. I tidligere versjoner ble inaktive ansatte alltid vist.

Slett første fakturatekst

Programmet inkluderer en standard fakturatekst for alle fakturaer du oppretter. Du har kunnet endre teksten slik at den passer dine behov, men du har ikke kunnet slette alt sammen. Men fra og med denne versjonen kan du slette hele teksten.

Legg til et kundefelt som en kolonne i sjekklister

Hvis du har et «Egne felt» som du har koblet til kundelisten, kan du nå tilføye dem som en kolonne i sjekklistene. Dette betyr at du kan bruke denne informasjonen ved sortering og filtrering.

Raskere filtrering på Rapporter

Vi har endret rapportenes funksjoner. Dataene i rapportene kommer ikke mer til å bli vist automatisk hver gang du endrer et filter. Du må nå klikke på Oppdater rapport. Dette gjør at det går raskere å få frem en rapport med korrekte filter.

 

Mer informasjon om endringen finner du i hjelpefilen til Visma.net Byrå