Mina produkter

Logga in för att följa produkter och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Tips! Premiär för ny Lönepodd

(updated by Anna Rebermark VISMA ‎29-01-2018 10:20 )
Alice Helleday

Lönepodden är en ny inspirationskanal för dig som arbetar med lön. Wise Professionals  driver podden tillsammans med Srf konsulterna och Knowit HRM som samarbetspartner. 

 

I första avsnittet tar Katarina Sand på Wise Professionals, och Zennie Sjölund på Srf Konsulterna, upp en kommande förändring som på sikt påverkar löneprocessen rejält – AGI, arbetsgivardeklaration på individnivå. Gäst i programmet är Helena Jangel Stridh, verksamhetsutvecklare på Skatteverket, som under en längre tid jobbat heltid med projektet månatlig rapportering.  Det första avsnittet förstärks även med Mirjam Mischewski, lönespecialist på Skanska, som har arbetat i ett internt projekt för införandet av AGI.

 

Vilka ämnen tar ni upp i kommande avsnitt?

 

 Vi kommer att prata om allt möjligt som berör lön, allt från GDPR, robotiseringen till varför det är så få män som väljer löneyrket och hur man kan förflytta sig mellan olika löneroller. Vi hoppas att våra lyssnare kommer att engagera sig också och komma med idéer. Vi har fått många hejarop för att vi gör det här och vi är öppna för idéer och synpunkter, vi vill ju att Lönepodden ska bli riktigt bra, säger Katarina Sand.

 

Premiär: 25 januari

https://www.srfkonsult.se/lonepodden/

2 Kommentarer
(updated by Ronnie Wilhelmsson VISMA ‎29-01-2018 14:55 )

Publicera det här tipset ifall det berör din målgrupp.  Gärna med en lämplig bild/ikon. Jag har fortfarande inte möjlighet att lägga in bilder när jag publicerar inlägg här på redaktörssidan, vilket är märkligt. Anna undersöker.  :-)

 

CONTRIBUTOR **

Så bra, med intressant och aktuell info!