avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Velkommen til Community for Regnskapsbyrå!

av Anonymous
Det er med glede vi ønsker velkommen til et eget område på Visma Mamut Community for deg som er regnskapsfører/revisor.

Som mange av dere vet har Visma Mamut styrket satsningen på deres bransje, og eget område på Community er et element i denne satsningen.

Hensikten med Community er å dele bransje- og produktinformasjon, samt skape et samlingssted for diskusjon og innspill.

Siden i fjor høst har vi gjennomført møter med mange av dere. Der har vi informert om våre nye nettbaserte løsninger, som blant annet gjør det enklere å samarbeide med klienter som vil gjøre deler av regnskapet selv. Dette fører til at regnskapskontoret kan frigjøre mer tid til flere interessante oppgaver - som for eksempel rådgivning.

Tilbakemeldingene har vært fantastiske, og i løpet av kort tid har veldig mange regnskapskontorer tatt i bruk nye nettbaserte løsninger i kombinasjon med Mamut One.

Det dere har sett så langt er kun begynnelsen. I løpet av 2015 vil det komme mange nyheter som vil være av interesse for dere.

Fokuset er automatisering av oppgaver og færre manuelle rutiner, samt enklere drift og tilganger for både regnskapsfører og klient.

For dere som enda ikke har fått de nye løsningene presentert, ta kontakt med oss for en gjennomgang. På den måten kan du tilby bedre løsninger til dine klienter allerede i dag.

Det er spennende å jobbe med løsninger for regnskapsførere i Visma Mamut om dagen, og i tiden som kommer blir det enda bedre. Det vil dere merke!

Husk å sett riktige innstillinger slik at du får alle tilganger til vårt nye område.


Med vennlig hilsen

Raimond Brekke,

Sales Manager - Accounting Offices