Mine områder
Hjelp

Visma Accountancy Cloud

av Anonymous (Oppdatert ‎11-06-2019 10:13 ( )

Er du et byrå med 1-10 ansatte? Da er Visma Accountancy Cloud designet for deg. Med Visma Accountancy Cloud tar Visma et helhetlig ansvar for leveransen du har til kundene dine, slik at byrået kan fokusere på kjerneprosessene sine.


Visma Accountancy Cloud er i utgangspunktet Visma Business Byrå pakket sammen med en rekke av Vismas produkter for regnskapsbyrå. Alt levert som én tjeneste til deg. Sammen med Visma Business får du fakturahåndtering, fakturaflyt, logistikk, bankintegrasjon, purring og inkasso, rapporter, timeregistrering, årsoppgjør, lønn, e-post, MS Office og enda mer. Alt levert i én nettbasert pakke. Derfor er integrasjon mot Visma.net-tjenestene også inkludert. I tillegg er et utvalg av 3.parts applikasjoner gjort tilgjengelig for bruk i Visma Accountancy Cloud.

 

I praksis får du alt regnskapsbyrået behøver av verktøy levert i én pakke, i skyen, og som er driftet og vedlikehold av Visma. Det gir et godt grunnlag for en problemfri hverdag med stabil drift av program tilpasset miljøet. Daglig sikkerhetskopiering av alle data og fortløpende oppgradering av alle moduler til siste gjeldende versjon er også inkludert.

 

VIsma Accountancy Cloud er satt sammen av produkter som spiller godt sammen i et driftsmiljø som er designet for nettopp denne løsningen og denne typen bruk. Den inneholder også skytjenester for samarbeid med dine kunder, som fakturering, fakturagodkjenning, betalinger, utleggsrefusjon og lignende. Visma Accountancy Cloud har en fast pris i måneden pr. bruker. Fakturert etterskuddsvis og helt uten binding.

 

Hvordan komme i gang?

Å komme i gang er enkelt. Har du en eksisterende Visma Business-løsning lokalt, eller driftet hos en tredjepart, så koordinerer vi arbeidet med å flytte løsningen inn i Visma Accountancy Cloud.

 

Da kan du bruke hverdagen på det de er best på og ikke bekymre deg over lunefulle maskiner, kjedelig drifting, nødvendige oppgraderinger, superviktige sikkerhetskopieringer og uforutsigbare kostnader.

 

 

Jeg vil lese mer om Visma Accountancy Cloud