Nyhetsarkiv Visma Software
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Etikettskriver integrert med Visma Contracting

Visma - Inaktiv bruker
Etter jul har vi fått mange spørsmål om etikettskriver for å merke hyllekant. Zebra etikettskriver løser dette.

Etikettskriver

Zebra etikettskriver, modell GK420. Skriver finnes i 2 forskjellige utgaver, og med noe forskjellig interface for tilkobling. De mest aktuelle modeller er «Direct Termo» eller «Termo Transfer», med Ethernet interface for tilkobling direkte til nettverket. Skriveren installeres på server, og deles ut som ressurs i nettet. Det kan da produseres etiketter i VC fra enhver PC i nettet.

Etikettskriver

«Direct Termo» betyr at skriften på etikettene blir dannet kun med varme. Alternativet er «Termo Transfer», hvor det monteres skrivebånd i enheten, og et sort belegg overføres til etikettene med varme. Fordelen med Termo Transfer er at holdbarheten på etikettene er bedre. Ren termo vil svekkes av dagslys over tid, og trykket blir svakere.  EM-Data tilstreber å ha etiketter av de vanlige typer, samt skrivebånd på lager til enhver tid.


Etiketter finnes i forskjellige størrelser, og som klebelapper med lim, samt hylleforkant uten lim. De mest vanlige er hyllekant 107 x 28 mm uten lim, og klebelapp 106 x 32 mm med lim. Hyllekant etiketten er på rull med 1400 stk per rull, mens klebelappen er 1100 per rull. Har også en klebelapp i størrelse 90 x 28 mm, med 1400 per rull, samt en «prislapp» i størrelse 58 x 25 mm, med lim som gjør at lappen kan fjernes fra vare på en grei måte.

Les mer om håndterminal tilknyttet Visma Contracting her.  


Kontakt gjerne EMData Fredrikstad om deres tekniske samarbeid med Visma og priser for løsningen.

EMData Fredrikstad AS
Telefon 69 30 13 00
e-Post post@emdata.no