Nyhetsarkiv Visma Software
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Visma SuperOffice integrert med Visma Contracting

Visma - Inaktiv bruker
Visma SuperOffice er integrert med Visma Contracting. En enkel og effektiv CRM der all informasjon om kunde, kundeforhold og prosjekt lagres på ett og samme sted.

Komplett CRM løsning som dekker alle dine behov

Hovedfunksjonen til en Customer Relationship Management (CRM) programvare er å samle alle prosessene som har med salg, prosjekt/ordre, markedsføring og kundeservice på ett sted. Der finner du all informasjon som telefonsamtaler, aktiviteter, dokumenter, e-poster, markedstiltak, salg m.m. Når all informasjon er samlet på et sted blir det lett å holde oversikt. Da blir det også enklere å være kundefokusert, uansett hvem i bedriten som er i kontakt med kunden.

SuperOffice er kåret til Best i test i PC-world.

Vit at her har du et uvurderlig verktøy for å finne, vinne og beholde flere kunder.

 

Hvorfor bruke CRM?

Du får bedre kontroll på prosjektene/ordrene ved å samle all data på ett og samme sted og ikke på forskjellige steder i mappestrukturer på server, lokalt på saksbehandlerens PC eller andre løsninger som ikke går hele bedriften til gode. 

Selvfølgelig vil du også gjerne øke salget. Da trengs riktig verktøy slik at alle blir mer produktive og effektive og får overskudd til å konsentrere seg om salgsprosessene og kundene.I en salgsprosess vil kunden være registrert før at det skjer noen time eller materiell-registrering. Kunden registreres da i SuperOffice og overføres til Visma Contracting så snart det er blitt en ordre av salget. 

Hvorfor SuperOffice CRM?

SuperOffice CRM byr på alle verktøyene du trenger for å finne, vinne og beholde kundene. Løsningen er unik ikke bare på grunn av egenskapene og funksjonene. Like viktig er designet, altså måten SuperOffice CRM er satt sammen på. Det er rett og slett skreddersydd for den individuelle brukeren, og det gjør det lett å bruke og lett å forstå, derfor brukes det faktisk.

SuperOffice CRM kan integreres med alle Office applikasjoner, og er bygget på og støtter alle ledende teknologiplattformer.

 

Rask tilgang til kundedata og filer

All kundeinformasjon ligger på ett sted og er tilgjengelig for alle i organisasjonen. Enkel tilgang til kunder, kontaktpersoner, aktiviteter, dokumenter.


Hold orden på alle dine oppgaver og få ting gjort 

Kundeoppfølgingssystemet hjelper deg å få ting gjort.
Tildel deg selv eller andre oppgaver og legg dem i kalenderen så du får satt av tid til å gjennomføre dem. Kalenderfunksjonen er tett integrert med Microsoft Outlook. Gjør du en endring det ene stedet vil det andre bli synkronisert.
Legg til kategorier som telefonsamtaler, møter, påminnelser osv. for enkel oversikt. Marker oppgavene som utført når de er gjennomført.

Ha kontroll på tilbud og salgsmuligheter

Hold oversikt over utestående tilbud og hvilken fase hver salgsprosess befinner seg i.
Sett opp neste aktivitet slik at du vet hva som skal gjøres for å "close avtalen".
Legg til notater om salgsprosessen, legg ved tilbud eller kontrakter og før en logg over endringer.

Finn den e-posten du leter etter

SuperOffice kundeoppfølging er sømløst integrert med din Outlook e-postklient.
Arkiver alle e-poster i SuperOffice og knytt den til riktig bedrift, kontaktperson, aktivitet, salgsprosess eller prosjekt. I etterkant kan du søke på et utall kriterier for å finne den spesifikke e-posten.

Oppretthold din produktivitet mens du er på farten 

Med SuperOffice Pocket CRM har du full tilgang til kontakter, kalender, salg, aktiviteter og dokumenter. Gjør endringer og oppdater dine kundedata. Led ditt salgsteam, se salgsmuligheter, pipeline og prognoser.

SuperOffice CRM kommer som fast installasjon når man skal integrere med Visma Contracting.

Integrasjon mellom SuperOffice og Visma Contracting 

Visma Contracting og Visma SuperOffice er toveis integrert. I SuperOffice  vil faktura, dokumenter, anlegg/prosjekt, timer, materiell og kunder være speilet fra Visma Contracting. Gjør du en endring på kunde i SuperOffice vil endringen også skje i Visma Contracting. 

Integrasjonen er levert av KeyForce. 

Ønsker du mer informasjon? 

Ta kontakt med din representant i Visma Contracting eller vismacontracting@visma.no for å få mer informasjon om Visma SuperOffice integrert med Visma Contracting.