Minun alueeni
Apu

Passeli+ Lite ohjelman päivitys Passeli Laskutus versioksi

03-11-2021 10:39
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 754 Näytöt

 

Passeli+ Lite ohjelman päivitystarkastuksella saatte ladattua Passeli Laskutus ohjelman koneellenne. Huomion arvoisena asiana: Tee päivitystarkistus sekä asennus kerralla loppuun asti! Aikaa päivitykselle on hyvä varata noin 5-30min. Päivityksen lataus sekä asennusnopeus riippuu käytettävästä olevasta internet yhteydestä, tietokoneen tehoista sekä Passeli tietokannan suuruudesta, joten aikaa voi kulua kauemminkin.

 

Huomioi myös seuraavat laitteisto vaatimukset mikäli tietokoneesi on vanha!  

laskutuspäivitys.jpg

 

 

1. Suorita päivityksen tarkistus kohdasta Asetukset- Päivitystarkistus ja paina Tarkista päivitykset. Valitaan päivitys ja Painetaan Lataa päivitys. Päivityksen koko on noin 112MT

 

2. Kun päivitys on latautunut koneelle, painetaan Asenna päivitykset. Ohjelma voi antaa tässä vaiheessa varoituksen päivityksen estävistä ohjelmista. Sulje Passeli taustalta mikäli se on vielä päällä. Huomaathan sulkea Passeli ohjelman ei päivitysohjelmaa joka varoittaa käynnissä olevasta Passelista.  Tämän jälkeen valitaan Jatka.

 

3. Asennusohjelma käynnistyy ja luettavaksi tulee Visma- ohjelmistojen palveluehdot jotka tulee hyväksyä asennuksen jatkumiseksi. Hyväksytään ehdot ja painetaan Asenna.

 

4. Kun ohjelma ilmoittaa asennuksen onnistuneen painetaan nappia Valmis.

 

5. Ohjelman alustus alkaa. Alustus siirtää kaikki vanhan Passeli+ Lite ohjelman tiedot Passeli Laskutus ohjelmaan. Paina Seuraava.

 

6. a) Yritystiedot. Tarkastakaa tiedot ja tarvittaessa täydentäkää ne ajantasalle. Paina Seuraava.

    b) Muut tiedot. Tarkastakaa tiedot ja tähän olisi hyvä täyttää kotipaikka ja sähköpostiosoite.

    c) Pankkitilitiedot. Tarkastakaa tiedot ja tarvittaessa täydentäkää ne ajan tasalle.

 

7. Sähköiset kanavat. Ohjelma käyttää Maventa operaattoria verkkolaskujen lähettämiseen. Mikäli teillä ole Maventatiliä, niin voitte sen luoda tässä vaiheessa. Voit myös luoda tilin myöhemmin käyttöönoton jälkeen ohjelman Lähetä toiminnosta valitsemalla Älä ota Maventaa käyttöön nyt.

 

Mikäli teillä on jo käytössä Maventatili, niin voitte syöttää API sekä UUID tiedot "Olen jo rekisteröitynyt Maventan käyttäjäksi" kohdasta. Saat ne kirjautumalla Maventa tilillesi osoitteessa www.maventa.fi

 

Maventa rekisteröinti: Valitaan Ota Maventa Laskujen lähetys käyttöön ja rekisteröidytään uudeksi Maventa käyttäjäksi. Annetaan käyttäjätiedot. Salasanan kohdalta huomioitavaa on sen muotoisuus. Salasana tulee olla vähintään 8 merkkiä pitkä, sisältää ison ja pienen kirjaimen, numeron sekä erikoismerkin (esim !, #, ? ) . Luetaan sekä hyväksytään käyttöehdot. Paina Seuraava.

 

Maventan Pankkiverkkopalvelu tarkoittaa sitä että, tunnistaudut pankkiverkkoon ja näin ollen voit lähettää verkkolaskuja myös asiakkaillesi, jotka vastaanottavat laskuja suoraan pankkiinsa.

 

Aktivoi kyseinen kanava Siirtymällä Maventa palveluun ja antamalla sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Saat sähköpostia jossa ohjataan tunnistautumisprosessin kanssa. Tarvitset tunnistautumiseen omat henkilökohtaiset pankkivarmenteet.

 

8. Varmistuspalvelu. Aktivoimalla ilmaisen automaatti varmistuspalvelun pidät laskutustiedot tallessa vahinkojen varalta. Suosittelemme sen ottamista käyttöön!

 

9. Asennus on valmis ja voit alkaa laskuttamaan.

 

10. Mikäli epäilet asennuksesta selviämistä omin avuin niin ota rohkeasti meihin yhteyttä,

chat-, puhelin- tai sähköpostikanaviemme kautta. 

 

 

 

Osanottajat,
Nostettu aihe

Pysy kärryillä!

Klikkaa artikkelin oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja "Tilaa". Näin saat ilmoitukset suoraan postilaatikkoosi, kun artikkeliin tulee jotain uutta. Valitse oikealta asetusvalikosta tilaa, niin pysyt mukana!