My Products
Help

Arvonlisäveron korotus on edessä 1.9.2024

by Turo (Updated ‎28-06-2024 08:44 by Turo VISMA )

Alv-korotuksen vaikutukset Passeli+ Professional -ohjelmaan

Syyskuun alussa voimaan tuleva alv-korotus vaikuttaa luonnollisesti myös ohjelmaasi. Voit itse lisätä uuden alv-kannan ohjelmaasi. Ohjeistamme uuden alv-kannan lisäämiseen elokuun aikana. 


Voit siis edelleen käyttää Passeli+ Professional -ohjelmaasi kunhan huolehdit alv-kannan lisäämisestä ennen 1.9.2024. Kirjanpito-asiakkaita suosittelemme kuitenkin vaihtamaan Passeli Yritys-ohjelmaan toimivampien raporttien vuoksi.

 

Eikö alv-kannan lisääminen omatoimisesti ei ole sinua varten?

 

Saat Passeli Yrityksen kahdeksi vuodeksi nykyisen ohjelmasi hinnalla
Ohjelma on paikalleen asennettava aivan kuin käytössäsi oleva Passeli+ Professional. Passeli Yritys näyttää hyvin samalle ja toiminnot löytyvät tutuista paikoista. Käyttöönotto on sinulle varmasti helpointa, sillä kaikki vanhat tiedot tulevat mukana ja voit jatkaa siitä mihin jäit. Alv-muutos sekä muut lakisääteiset muutokset tulevat ohjelmaan päivityksenä.

 

Reaaliaikainen kirjanpito

Passeli Yrityksen reaaliaikaisen kirjanpidon avulla esimerkiksi osto- ja myyntitositteet siirtyvät kirjanpitoon automaattisesti. Myös oma-aloitteisten verojen verolimoitus voidaan lähettää verottajalle suoraan ohjelmasta.

Vaihda ohjelmasi Passeli Yritykseen

 

Kysy lisää

puhelin: 09 3154 2040

sähköposti: myynti@passeli.com

Kaikki yhteystietomme >>

 

Lue aiheesta Passeli blogissa

Huomaathan, blogitekstistä poiketen, että Passeli+ Professional ohjelmistoon ei ole tulossa päivitystä.

 

 

Pysy kärryillä!

Klikkaa artikkelin oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja "Tilaa". Näin saat ilmoitukset suoraan postilaatikkoosi, kun artikkeliin tulee jotain uutta. Valitse oikealta asetusvalikosta tilaa, niin pysyt mukana!