My Products
Help

Lähetä -toiminto

15-11-2017 16:30
  • 0 Replies
  • 0 kudos
  • 544 Views

Lähetä -toiminto mahdollistaa laskujen lähettämisen asiakkaille Maventan kautta. Palvelun käyttöönotto vaatii rekisteröitymisen kyseisen palvelun käyttäjäksi.

 

Lasku lähetetään tulostuspalveluun pakotetusti, jos verkkolaskuosoite kenttään kirjoitetaan PRINT tai TULOSTUS.

Tällöin Maventa tulostaa laskun ja postittaa asiakkaallenne siinä kirjeluokassa, joka on määritetty Maventan asetuksissa (Priority / Economy). Mikäli asiakaskortilla on annettu sähköpostiosoite ja sähköpostiin lähetystä ei ole erikseen kielletty Maventan palvelussa olevalla asetuksella, niin lasku lähetetään sähköpostiin.

 

Tämän jälkeen lasku luodaan normaalisti ja lasku voidaan lähettää Lähetä-toiminnon kautta.

Jos sähköpostiosoitetta ei ole annettu asiakaskortilla eikä asiakaskortilla ole määritettynä verkkolaskuosoitteita sekä tulostuspalveluun lähetystä ei ole Maventan palvelussa erikseen kielletty, niin lasku lähetetään tulostuspalveluun.

 

Lasku lähetetään sähköpostiin myös tilanteissa, mikäli asiakkaalle ei ole mahdollista lähettää laskua finvoicena ja sähköpostiin lähetystä ei ole erikseen kielletty.

Contributors

Pysy kärryillä!

Klikkaa artikkelin oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja "Tilaa". Näin saat ilmoitukset suoraan postilaatikkoosi, kun artikkeliin tulee jotain uutta. Valitse oikealta asetusvalikosta tilaa, niin pysyt mukana!