peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Vaikuta koulutustarjontaamme!

(updated by Johanna Rakemaa VISMA ‎17-05-2019 18:02 )

Kerro meille, minkälaisia koulutuksia juuri sinä tarvitsisit.

Suunnittelemme parhaillaan syksyn koulutustarjontaa ja nyt on erinomainen vaikuttamisen paikka. Osallistu keskusteluun ja kerro meille toiveesi. 

 

Ps. Jos vastauskenttä ei ole aktiivinen, sinun tarvitsee vain rekisteröityä Communityyn

3VASTAUSTA3
Highlighted
CONTRIBUTOR *

Vastaus: Vaikuta koulutustarjontaamme!

Personec F / F2 (ESS 7) omatoimitulostuksen raporttien tekemisen jatkokoulutus raporttien tekemisen perustaitojen hallitsijoille. Aiheina voisi olla: yhdistelmä-, erikois-, resurssi- ja H-raportit, raporttien teko F2:ssa ja SQL-määritysten käyttö raporteilla. Lisäksi voitaisiin vastata kysymyksiin: Mitä raportteja voi antaa asiakkaille F:ssä ajettavaksi monikakannoissa? Mitä raportteja voi tehdä ESSin kautta esimiesten ajettavaksi ja mitä mahdollisia rajoituksia tai tietoturvaongelmia niihin voi liittyä? Esimiestietojen (FESI), suojausryhmien (palvelut > oikeudet > ryhmät) ja roolien (palvelut > oikeudet > roolit) vaikutus raporteilla saataviin tuloksiin?

Vastaus: Vaikuta koulutustarjontaamme!

Kiitos Jani erinomaisesta koulutusideasta! Minkälainen koulutusmuoto tässä palvelisi parhaiten? Olisiko perinteistä luokkakoulutusta, vai toimisiko vaikka osin myös videona? Olemme rakentamassa Personec F:lle käytön tueksi sähköistä koulutuspakettia, joka koostuu webinaareista, tallenteista ja videoista. Mietin, että olisiko tämä hyvää sisältöä sinne? 

CONTRIBUTOR *

Vastaus: Vaikuta koulutustarjontaamme!

Varmaan sähköisenäkin toimii. Perinteinen luokkakoulutus on siitä hyvä, että ihmisten tapaaminen kasvotusten tekee vuorovaikutuksesta helpompaa.