peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Ohjeet, toimitustiedotteet ym. ladattava materiaali löytyy Linkeistä

(updated by Johanna Lehmus VISMA ‎20-05-2019 08:49 )
Johanna Lehmus

Community on kaikille avoin kanava ja täällä julkaisemme artikkeleita ajankohtaisista asioista, tiedotamme esimerkiksi tulevien toimitusten sisällöistä ja kerromme vaikkapa F:n ja ESSin käyttöä helpottavista ominaisuuksista. Keskustelut -osioissa voit vaihtaa ajatuksia muiden asiakkaiden ja asiantuntijoidemme kanssa.

 

Tarkempaa ja syvällisempää tietoa, kuten esimerkiksi pääkäyttäjäohjeet löydät jatkossa niin sanotulta latausalueelta Linkeistä (sivun oikeasta laidasta). 

 

download area.png

 

Latausalueelle päästäksesi sinun tulee olla rekisteröitynyt ja kirjautuneena sisään Communityyn. Kun klikkaat omaa tuotealuettasi, esimerkiksi Personec F.K, siirryt Latausalueen etusivulle.

 

Jos sinulla on aiemmin ollut oikeudet Asiakassivuille, tunnistautuminen tapahtuu automaattisesti. Mikäli et jostain syystä kuitenkaan pääse siirtymään Latausalueelle, olethan yhteydessä asiakastukeen palvelypyynnöllä niin tarkastamme käyttöoikeutesi.

 

Olemme jaotelleet ladattavat tiedostot aihealueittain kansioihin.

 

Latausalue.PNG

  • Tiedotteet kansiosta löydät julkaistut toimitustiedotteet sekä tekniset tiedotteet kuten aiemmin Asiakassivuiltakin.
  • Toimintaohjeista löytyvät pääkäyttäjäoppaan asiat.
  • Lisäksi tilattavista ominaisuuksista löytyy oma dokumenttinsa ja GDPR kohdasta löydät EU:n tietosuoja-asetukseen liittyvää asiaa.