peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Palvelukanava uudistuu

(updated by Johanna Lehmus VISMA ‎11-06-2019 09:18 )
Johanna Lehmus
Toistaiseksi Communityn Support-kuvakkeesta siirrytään vielä vanhoille asiakassivuille, mutta Palvelukanavamme uudistuessa kuvakkeesta siirrytään uuteen järjestelmään 17. kesäkuuta alkaen.
 
Kun haluat tehdä palvelupyynnön, kirjaudu Communityyn ja valitse Support-kuvake näytön oikeasta reunasta. Muistathan, että palvelupyynnön tekeminen on mahdollista vain pääkäyttäjälle ja tekniselle pääkäyttäjälle.
 
{bbdad0ef-176e-49f3-a163-ba77e47794b7}_Palvelupyyntö_personec_f_-_support_ikoni.jpg
 
Painamalla “Klikkaa tästä päästäksesi Palvelukanavaan” pääset tekemään palvelupyyntöjä.
 
{39ec19dd-6fc3-4723-b2b0-d14aa7dd3184}_Service_Cloud_-_klikkaa_tästä_päästäksesi_palvelukanavaan.jfif
Uudessa Palvelukanavassa näet oletuksena avoimet palvelupyyntösi. Järjestelmän siirtymävaiheessa vanhat palvelupyynnöt eivät toistaiseksi ole käytettävissä, mutta palautuvat näkyviin kesän aikana.
 
Voit luoda uuden palvelupyynnön “+New case” painikkeella.
 
{b8416222-637e-4930-8667-5d2e985926fe}_Service_Cloud_-_palvelupyyntö3.png
 
10 Kommentit
CONTRIBUTOR *

Hei

Kun uudella sivustollanne tekee tukipyynnön, niin eikö siellä saa entiseen tapaan valittua muita kollegoita palvelupyynnön näkijäksi? En ainakaan huomannut sellaista kohtaa.

 

Terveisin Katja Hartikainen

CONTRIBUTOR *

Hei,

 

meillä puuttuu ainakin kahdelta oikeudet tehdä tukipyyntöjä emmekä saa pyyntöjä eteenpäin.

 

Terv. Mari

CONTRIBUTOR *

Hei,

Jos työkaverini eivät näe tekemiäni palvelupyyntöjä, niin miten he saavat tiedon jos lomani aikana jotain tekemääni palvelupyyntöä päivitetään?

Terveisin Hanna

Hei,

 

Uudessa tukipalvelukanavassamme ei erikseen tarvitse valita henkilöitä, jotka palvelupyynnön näkevät. Tähän vaikuttaa uuteen tukipalvelukanavaan luotu rooli. Palvelupyynnöt näkyvät roolista riippuen joko itselleen tai kaikille saman asiakkuuden alla oleville henkilöille. Kaikille, joilla on on aiemmin ollut pääkäyttäjärooli, on viety uuteen tukipalvelukanavaan rooli, jolla näkee kaikki kyseisen asiakkuuden tukipalvelupyynnöt koskien kyseistä tuotetta.
Sijaisille on hyvä pyytää tarvittava rooli, jotta pääsevät käsittelemään tukipalvelupyyntöjä.

CONTRIBUTOR *

Hei

No entäs jos on tarve kysyä tukipalvelussa sellaista "sipisipi"-asiaa jota ei tarvitse muiden pasta näkemään... valitaanko silloin "yksityinen" -kohta aktiiviseksi?

 

Terveisin Katja Hartikainen

Hei,

 

Palvelupyyntöä tehdessänne valinnalla Yksityinen, voitte päättää, haluatteko, että muut käyttäjät näkevät palvelupyynnön. Kun valinta on päällä, silloin vain kyseinen käyttäjä näkee ko. palvelupyynnön. Kun tämä valinta on pois päältä, näkyy palvelupyyntö kaikille tukipalvelukanavan käyttäjillenne. Voitte muuttaa valintaa siinä vaiheessa, kun kommentoitte palvelupyyntöä.

CONTRIBUTOR *

Hei

Hanna Säiläpohjan kysymystä tarkentaakseni: Aiemmassa palvelupyyntöjärjestelmässä pystyimme myöskin näkemään kaikkien muiden palvelupyynnöt, mutta kun oli kiinnitetty henkilöitä palvelupyynnölle, niin myös heille tuli sähköpostiheräte siitä että palvelupyyntöä on päivitetty. Tämä oli kovin hyödyllinen ominaisuus lomien aikana ja jos oli jotain tärkeää mistä muidenkin tulisi tietää.

Onko mahdollisuutta mitenkään saada enää näitä sähköpostiherätteitä valittavaksi palvelupyynnön tekemisen yhteydessä?

Käytännössähän ei ole aikaa aina seurata palvelupyyntöjä niin aktiivisesti.

Hei,

 

Sähköpostiherätettä ei valitettavasti tällä hetkellä saa määriteltyä. Välitämme tätä toivettanne eteenpäin.

CONTRIBUTOR *

Hei...mistä kautta pääsen näkemään vastauksenne tekemääni palvelukseltaan...henkistä aukeaa vain omat kommenttini vaikka viestinne väittää että olette päivittäiset vastausta?

(updated by Noora Koskinen VISMA ‎25-06-2019 12:26 )

Kiitos kysymyksestänne. 

 

Viive vastauksissamme asiakastuen ja asiakkaidemme välillä on korjattu. Viive johtui palvelinongelmista.
Pahoittelemme viiveestä aiheutunutta haittaa!