peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Personec F laskee palkkasi myös tulevaisuudessa

(updated by Johanna Lehmus VISMA ‎29-05-2019 11:52 )
Johanna Lehmus

Kun nykyisin käytössä olevasta Personec F:stä kuoriutuu uusi F2, lasketaan palkat entistäkin vaivattomammin. Koska F2 rakentuu osio kerrallaan, sen käyttöönottokin hoituu kepeästi pala kerrallaan.

 

Palkanlaskennan ja HR:n työ on päivittäistä asioiden hoitamista, tutkimista ja selvittämistä. Esimiehet tarvitsevat tukea ja neuvoa kuten työntekijätkin. Työehtosopimukset muuttuvat ja tilanteet vaativat uudenlaista tulkintaa. Tämä on tärkeää ja aikaa vievää työtä, jota ei voi laittaa syrjään odottelemaan ja palkatkin on maksettava ajallaan ja oikein.

Koska F2 on nyt mahdollista ottaa käyttöön vaihe kerrallaan, voi palkanlaskennan ja HR:n vaativa perustyö jatkua mahdollisimman häiriöttä. Näin organisaation ei tarvitse omaksua ja oppia kaikkea uutta yhdellä kertaa eivätkä kaikki kädet ole yhtä aikaa sidottuina käyttöönottoprojektiin. Tällä hetkellä valmiina ovat jo yhden henkilön käsittely sekä koodistojen ylläpidon osuudet, jotka helpottavat heti ja huomattavasti nykyistä työtaakkaa. Esimerkiksi aiemmin muutokset koodistoihin veivät useita tunteja ja nyt samojen muutosten tekeminen onnistuu kymmenessä minuutissa. Saat nämä osiot käyttöön muutamassa päivässä. Saamamme palautteen mukaan uuden ohjelman opettelu on käynyt helposti. Lisäyksiä toiminnallisuuteen toimitamme ketterästi kuukausittain.

 

Nämä osuudet saat käyttöösi konsultointityöllä, jossa käydään läpi tietokannan vanhentuneet ja käyttämättömät tiedot ja päivitetään/poistetaan tarpeettomat henkilöstö- ja palkkatekijät sekä mallit. Lisäksi samassa yhteydessä voidaan lisätilauksesta läpikäydä raportit sekä GDPR:n näkökulmasta vanhentuneiden henkilötietojen massapoisto.

 

Nämä toimenpiteet helpottavat ja mahdollistavat uuden käyttöliittymän tehokkaan käytön.

 

Käyttöönoton konsultointityön määrä on noin kaksi työpäivää per kanta, mutta arvioidaan asiakaskohtaisesti. Ensimmäisen vaiheen käyttö sisältyy nykyisen tuotteen ylläpitoon.

 

Jos F2 ei vielä ole tuttu, voit käydä kurkistamassa webinaarinauhoitetta tästä. Olethan yhteydessä myyntiin niin katsotaan yhdessä teille sopiva aikataulu kohti F2:sta.