peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Personec F2 nyt käyttöösi nopeasti ja vaivattomasti - tule kuulolle webinaariin 18.6. klo 14

(updated by Johanna Lehmus VISMA ‎05-06-2019 11:25 )
Johanna Lehmus

Mietitkö, miten Personec F2 käyttöönotto tapahtuu ja millaisia hyötyjä se tuo mukanaan sinun työhösi ja organisaatioosi? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksia webinaarissa, jossa konsulttimme sekä tuotepäällikkömme kertovat käyttöönoton vaiheista ja toiminnallisuuksista, jotka helpottavat päivittäistä työtä. 

 

Koska Personec F2 on nyt mahdollista ottaa käyttöön vaihe kerrallaan, voi palkanlaskennan ja HR:n vaativa perustyö jatkua mahdollisimman häiriöttä. Näin organisaation ei tarvitse omaksua ja oppia kaikkea uutta yhdellä kertaa eivätkä kaikki kädet ole yhtä aikaa sidottuina käyttöönottoprojektiin. Tällä hetkellä valmiina ovat jo yhden henkilön käsittely sekä koodistojen ylläpidon osuudet, jotka helpottavat heti ja huomattavasti nykyistä työtaakkaa. Esimerkiksi aiemmin muutokset koodistoihin veivät useita tunteja ja nyt samojen muutosten tekeminen onnistuu kymmenessä minuutissa. Saat nämä osiot käyttöön muutamassa päivässä. 

 

Webinaari järjestetään 18.6.2019 klo 14 - 15, ilmoittaudu mukaan tästä! Webinaari myös nauhoitetaan ja se on mahdollista katsoa myöhemmin sinulle sopivaan aikaan.