Mijn Communities
Help

Releases Youforce API & bestandsuitwisseling

Sorteren op:
De afgelopen periode zijn de volgende verbeteringen in de API's doorgevoerd:       Het veld expectedRecoveryDate toegevoegd aan het endpoint Sickleaves (WFM api) Aan het endpoint sickleaves is een nieuw veld "expectedRecoveryDate" toegevoegd. Dit veld komt overeen met de Beaufort rubriek  "P01605 Datum verwacht herstel" en wordt gebruikt om bij een ziekte een verwachte herstel datum vast te leggen.    GET https://api.youforce.com/wfm/v1.0/sickleaves   Synchronisatie met HR Core voor de Extension API verbeterd De afgelopen periode is de integratie tussen HR Core Beaufort en de Extension API verbeterd. Daardoor wordt de data vaker gesynchroniseerd en zullen  wijzigingen in Beaufort ook eerder zichtbaar zijn in de extensie API.    Youforce Extensions uitgebreid met extra endpoints voor het MLM domain Vanaf nu is het ook mogelijk om de Youforce Extension API te gebruiken in combinatie met de MLM base API.  Zie hiervoor het algemeen gebruik van de extension API Eigen rubrieken met de Extensions API    De nieuwe endpoint hiervoor zijn: api.youforce.com/extensions/v1.0/mlm/persons      api.youforce.com/extensions/v1.0/mlm/employments     Eerste versie Recruitment API beschikbaar Er is een eerste versie van de recruitment API beschikbaar. Deze eerste versie bevat endpoint voor het ophalen van de organisatie structuur en de basis gegevens van de medewerkers. Met deze eerste versie is het mogelijk om uw huidige medewerkers in uw recruitment systeem op te nemen als mogelijk interne kandidaten.   Beschikbare endpoints zijn: GET Persons  GET Employments GET Users GET Organisation Units GET Role Assignments GET Job Profiles Meer informatie over de recruitment API is te vinden op:  Kennisbank Recruitment API 
Volledig artikel weergeven
10-05-2023 11:43 (Bijgewerkt op 07-08-2023)
  • 0 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 263 Weergaven
    Mededelingen  Youforce Developer Portal gaat offline Begin juni wordt de Youforce Developer Portal (https://developers.youforce.com/) offline gehaald. Daarmee is het niet meer mogelijk om applicaties te aan te melden op de Youforce Developer portal. Nieuwe applicatie en credentials moeten vanaf nu via de Visma Developer Portal (https://developer.visma.com/) aangemaakt worden.    Voor klanten die nog credentials uit de oude Youforce Developer Protal in gebruik hebben, veranderd er op dit momenteel nog niets. De credentials blijven geldig en werken met de domein api's en file API. Wel wordt u verzocht om, in samenspraak met uw software leverancier, over te stappen op de Visma Developer Portal.    Meer informatie over de Visma Developer Portal vindt u op de community via onderstaande links: De nieuwe Visma Developer Portal Een API-applicatie overzetten naar de Visma Developer Portal   Nieuwe functionaliteit en verbeteringen De afgelopen periode zijn de volgende verbeteringen in de API's doorgevoerd:   De velden kostenplaats, kostendrager, kostsoort en type toegevoegd aan het endpoint Assignment (WFM & IAM api)  Het endpoint Assignment in de WFM en IAM api is uitgebreid met de volgende velden: costCenter - P01128 - Kostenplaats Inzet costUnit - P01129 - Kostendrager Inzet costType - P01127 - Kostensoort Inzet type - P01123 - Soort Inzet     Extensions API uitgebreid met extra endpoints voor het Recruitment domain Vanaf nu is het ook mogelijk om de Youforce Extension API te gebruiken in combinatie met de Recruitment API.  Zie hiervoor het algemeen gebruik van de extension API Eigen rubrieken met de Extensions API    De nieuwe endpoint hiervoor zijn: api.youforce.com/extensions/v1.0/recruitment/persons      api.youforce.com/extensions/v1.0/recruitment/employments     Tips  Gebruik   api.youforce.com Op dit moment kunt u voor de domein API's zowel de url api.youforce.com als ook de url api.raet.com gebruiken. We adviseren u echter om zoveel mogelijk de url api.youforce.com te gaan gebruiken. De komende tijd blijven beide url's zeker nog actief maar de toekomst kan daar mogelijk verandering in komen. Om deze verandering voor te zijn, adviseren wij u de url api.youforce.com te gebruiken.  
Volledig artikel weergeven
02-06-2023 15:25 (Bijgewerkt op 25-07-2023)
  • 0 Antwoorden
  • 1 kudos
  • 344 Weergaven
  Nieuwe functionaliteit en verbeteringen Veld effectiveDate toegevoegd aan adresgegevens (Alle API's) In het endpoint Person is bij de adresgegeven het veld effectiveDate toegevoegd. Dit veld komt overeen met het veld 'Adres m.i.v.'  uit het Beaufort scherm Additionele adresgegevens Persoon (rubriek P011012 / P01011) . Het veld is beschikbaar in alle API met een endpoint Person.     
Volledig artikel weergeven
21-07-2023 12:10 (Bijgewerkt op 25-07-2023)
  • 0 Antwoorden
  • 1 kudos
  • 147 Weergaven