Mijn Communities
Help

Home 2020-02 NL

27-01-2020 15:38 (Bijgewerkt op 28-01-2022)
  • 0 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 470 Weergaven

Nieuw 

Omleiden naar het scherm Uitloggen

Waarom

Gebruikers van Home worden momenteel omgeleid naar het inlogscherm wanneer ze uitloggen bij Home. We hebben dit proces gewijzigd. Gebruikers worden voortaan omgeleid naar een specifiek scherm om uit te loggen.

Hoe

Wanneer gebruikers in het hoofdmenu van Home klikken op de knop Uitloggen, worden ze omgeleid naar het scherm om uit te loggen in plaats van naar het inlogscherm. Dit gebeurt ook wanneer een gebruikerssessie verloopt 
Let op: Deze uitlogpagina is momenteel in het Nederlands. Deze pagina is binnenkort ook beschikbaar in de voorkeurstaal van de gebruiker (als deze taal voor je beschikbaar is).Jouw actie

Je hoeft geen actie te ondernemen.

Functie-instellingen

Waarom

We hebben nieuwe functionaliteit toegevoegd aan het configuratiegedeelte voor Kaarten. Ook hebben we de naam gewijzigd in Functie-instellingen. Je kunt nu ook meldingen in- of uitschakelen in dit gedeelte.

Hoe


De naam van de configuratiepagina Kaarten is gewijzigd in Functie-instellingen. Op deze pagina kun je kaarten en meldingen configureren.


Als je Functie-instellingen selecteert, ga je naar een pagina waar je kaarten en meldingen kunt bekijken en wijzigen.

In het overzichtsscherm Meldingen worden alleen meldingen weergegeven voor de toepassingen die voor jouw organisatie zijn ingeschakeld. Medewerkers zien alleen toepassingen met een of meer meldingen.
Voorbeeld: als de beheerder meldingen voor Performance Management heeft uitgeschakeld, wordt deze toepassing niet weergegeven in filters en worden er geen meldingen of meldingskaarten weergegeven voor deze toepassing.

Jouw actie

Je hoeft geen actie te ondernemen.

Publishing Date : 1/27/2020