Mijn Communities
Help

Home 2020-03 NL

25-02-2020 16:07 (Bijgewerkt op 28-01-2022)
  • 0 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 473 Weergaven

Nieuw

Je favoriete Self Service workflows in de Self Service-kaart configureren

Waarom

De huidige Self Service-kaart op de startpagina van Home toont alleen het totale aantal workflows die de gebruiker mag weergeven. We hebben deze kaart uitgebreid voor meer flexibiliteit.  Je kunt nu je favoriete of meest gebruikte workflows in de kaart configureren. Vervolgens kun je direct naar je favoriete Self Service workflows gaan door erop te klikken.

Hoe

In de bestaande Self Service-kaart hebben we de nieuwe optie Favorieten bewerken toegevoegd. Met deze optie kun je tot vier workflows selecteren die je in de kaart wilt weergeven. Afhankelijk van je rol kun je tot vier workflows van managers of medewerkers selecteren als favoriet.
Om je favoriete workflow te configureren, volg je de onderstaande stappen.

Standaard wordt op de nieuwe Self Service kaart het bericht Klik op het menu van deze kaart om maximaal vier snelkoppelingen toe te voegen aan de meest gebruikte Self Service weergegeven, zoals in onderstaande afbeelding. Dit bericht vervangt het totale aantal workflows, dat eerder op deze kaart werd weergegeven.

Klik vervolgens op de optie met drie puntjes, waarmee je je favoriete workflows kunt selecteren.


Wanneer je op de optie Favorieten bewerken klikt, wordt een dialoogvenster geopend waarin de workflows worden weergegeven waar je toegang toe hebt in Self Service. Afhankelijk van je rol kunnen dit workflows van managers en/of medewerkers zijn, gesorteerd op naam.
In de titel van het dialoogvenster wordt ook het aantal workflows weergegeven dat je kunt selecteren en hoeveel er al zijn geselecteerd. Per workflow wordt het volgende weergegeven: de naam van de workflow en afhankelijk van je rol, of het een workflow van een manager of een persoonlijke workflow is, samen met je contactnummer.

Je kunt tot vier workflows selecteren door erop te klikken. 

Klik op Klaar als je klaar bent. Vanaf nu worden de workflows die je hebt geselecteerd weergegeven in de Self Service-kaart.

Je kunt naar je favoriete workflows in Self Service gaan door op de naam van de workflow te klikken.

Je kunt op elk moment andere workflows selecteren door op de optie Favorieten bewerken te klikken.

Let op: Tot welke workflows je toegang hebt, wordt bepaald in Self Service. Als de toegang tot een workflow wordt verwijderd, wordt deze workflow automatisch verwijderd van de Self Service kaart, ook als je deze workflow hebt ingesteld als favoriet.

Jouw actie

Selecteer je favoriete workflows in de Self Service-kaart.

Publishing Date : 2/25/2020