Mijn Communities
Help

Home 2020-05 NL

24-04-2020 19:12 (Bijgewerkt op 28-01-2022)
  • 0 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 474 Weergaven

Nieuw

Wijzig de titels van de secties in de Profielpagina

Waarom

Home bevat op dit moment een standaard gebruikersprofielpagina waarvan de inhoud niet kan worden aangepast. Om de gebruikerservaring te verbeteren, introduceren we de Profile page builder. Dit is een systeembeheertool in het onderdeel Systeeminstellingen om profielen te configureren. In de tweede ontwikkelingsfase van de tool kan de systeembeheerder de titles van de secties in de profielpagina aanpassen.

Hoe 

Je kunt workflows configureren die aan medewerkers worden getoond in elk onderdeel van hun profielpagina.
Log in als Youforce-gebruiker met certificaat (HR-professional met beheerderstoegang en een contract) bij deze organisatie) en ga naar de Systeeminstellingen | Profilelpagina-bouwer.

Kies hier voor de optie Naam bewerken.

In het scherm dat dan verschijnt kan je de naam van die pagina wijzigen. Als je op toepassen klikt is de gewijzigde naam direct zichtbaar voor alle gebruikers. In een van de volgende releases wordt het ook mogelijk hier met meerdere talen te werken.

Jouw actie

Er zijn geen aanvullende acties noodzakelijk. Deze nieuwe functie is alleen beschikbaar voor Youforce beheerders die een dienstverband hebben voor jouw organisatie.

Zoeken naar Self Service processen in de Self Service kaart

Waarom

Sinds release 2020-03, heb je de mogelijkheid om favoriete Self Service processen aan je kaart te koppelen. Om het selecteren van de juist processen voor jou te vereenvoudigen, kan je nu ook filteren op de voor jou beschikbare Self Service processen.

Hoe

Nadat je klikt op Favorieten bewerken wordt het nieuwe zoekvenster zichtbaar. Zoekresultaten worden al tijdens het intikken van het filter getoond, gebaseerd op de hele of gedeeltelijke tekst.

Voor het filteren van Self service processen verschilllende mogelijkheden beschikbbaar.

Filteren op:

  • een naam
  • een specifieke rol
  • een contract / dienstverband
  • een combinatie van een rol en contract / dienstverband

Voorbeeld zoeken op naam

Voorbeeld zoeken op een specifieke rol

Voorbeeld zoeken op een contract / dienstverband

Voorbeeld zoeken op een rol en contract / dienstverband

Jouw actie.

Er zijn geen acties voor jou noodzakelijk.

Publishing Date : 4/24/2020