Mijn Communities
Help

Management Information Beaufort 2019-12

22-11-2019 19:22
  • 0 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 443 Weergaven

Nieuw

Bezettingsgegevens: indirecte mutaties toegevoegd aan inzet

Voor de Ad-Hoc rapportages hebben wij de toekomstmutaties van bezettingsgegevens toegevoegd aan het model Beaufort Basis; entiteit Inzet. Hierdoor worden gegevens die via indirect muteren in HR Core Beaufort worden ingelezen en daar in de toekomst pas worden verwerkt, nu al zichtbaar in de rapporten. Hiermee bieden we de mogelijkheid om rapportages te ontwikkelen die inzicht geven in contractgegevens van verleden, heden en toekomst.

Controle op 'Datum in dienst CAO is leeg'

Wij hebben een nieuw veld toegevoegd aan het report model Beaufort Basis dat aangeeft of de Datum in dienst CAO is gevuld. Het veld heeft de naam: 'Datum in dienst CAO is leeg'. Dit veld heeft als resultaat:

  • 'Ja' - indien dit veld in Beaufort leeg is
  • 'Nee'  - indien dit veld in Beaufort gevuld is

INTERN

BO4 Reporting: Create Shared Datasets for Free Fields Historical(rubrieken) 

Eerder dit jaar hebben we de functionaliteit binnen report builder, shared datasets, beschikbaar gesteld. In deze release gaan we daarop verder en bieden we concrete shared datasets aan die specifiek gaan over vrije velden. Deze shared datasets zijn met name bedoeld om de performance van de rapportages te waarborgen. 

We communiceren dit nog niet breed naar klanten, alleen naar een paar specifieke klanten. Daarna gaan we dit breder communiceren

Publishing Date : 11/22/2019