Mijn Communities
Help

Management Information Beaufort 2020-03

09-03-2020 16:57
  • 0 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 504 Weergaven

Gewijzigd en verbeterd

Toegang Ad-hoc rapportages uitzetten nu mogelijk

Huidige situatie

Voor het maken en aanpassen van rapportages is het mogelijk gebruik te maken van Ad-hoc rapportages via het Youforce portaal. Tot kort geleden was het echter niet mogelijk om deze toegang uit te zetten voor specifieke gebruikers. Iedereen die toegang had tot rapportages zag ook de link naar Ad-hoc rapportages, zowel op het professional portaal als het manager/medewerker portaal.

Aanpassing

De mogelijkheid om dit uit te zetten is nu wel aanwezig. Beheerders kunnen nu voor gebruikers in hun organisatie de toegang tot Ad-hoc rapportages uitzetten. Standaard staat de toegang wel aan, dus actieve gebruikers van deze functionaliteit zijn nu niet ineens geblokkeerd. Met dit verschil dat deze toegang nu weggehaald kan worden.

Beheerders wordt geadviseerd om te controleren of de juiste (groepen) gebruikers toegang hebben. De functioneel beheerder kan in Youforce Toegangsbeheer nu de rechten voor Ad-hoc rapportages uitvinken voor individuele gebruikers (medewerkers, managers of professionals):

2Q==

De functioneel beheerder kan ook de autorisatie uitzetten voor groepen gebruikers met een bepaalde rol, in Youforce autorisatieprofielen beheren:

Z

Let op: hoewel Ad-hoc rapportages in principe beschikbaar is via het Manager/medewerker portaal, zal deze functionaliteit alleen werken in de browser Internet Explorer, versie 11.

Publishing Date : 3/9/2020