Mijn Communities
Help

Portaal september 2022

31-08-2022 19:02 (Bijgewerkt op 06-09-2022)
  • 0 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 818 Weergaven

7 september 2022

Altijd multi factor authenticatie op admin.youforce.com

Zoals aangegeven in onze laatste release update in juli, zal Visma | Raet, ook bij het nieuwe inloggen voor professionals een tweede factor afdwingen bij het gebruik door professionals.

Met de introductie van ‘het nieuwe inloggen voor professionals’ via admin.youforce.com zullen wij het gebruik van een @onyouforce.com account verplicht stellen. 

 

Op woensdag 7 september zullen wij deze aanpassing  doorvoeren op admin.youforce.com. Wil je gebruik blijven maken van admin.youforce.com, maak dan vóór 7 september een @onyouforce account aan.

 

Deze wijziging heeft gevolgen voor gebruikers die zijn overgestapt op de nieuwe login voor professionals die nu nog in betafase is.

Gebruikers die nog steeds een certificaat gebruiken om in te loggen via login1.youforze.biz worden niet beïnvloed door deze wijziging.

HenkHesseling_0-1661964409527.png

 

We willen nogmaals benadrukken dat wij, door deze functionaliteit opnieuw te activeren, de toegangsbeveiliging van onze modules versterken en daarmee ook de gegevens van jouw organisatie en medewerkers beter kunnen beveiligen . Voor details: zie de release notes van 27 juli .

 

6 september 2022

Medewerker op laatste werkdag gewoon de juiste autorisatie

In de Nederlandse taal is er een belangrijk verschil in een 'datum tot en met' en een 'datum tot'. Dit verschil zorgde ervoor voor een probleem voor werknemers op hun allerlaatste werkdag.


Gelukkig is dit probleem opgelost in Youforce Portal: gebruikers verliezen niet langer hun autorisatie op basis van 'rol' op de laatste dag van hun contract. Hierdoor kon een gebruiker van de 'Medewerker' wijzigen naar 'standaard gebruiker'.

 

Tot op heden kon een medewerker hierdoor soms op zijn allerlaatste werkdag bijvoorbeeld geen declaratie indienen. Bijvoorbeeld om dat de rechten van 'standaard gebruiker' minder toegang gaven dan de rechten van de rol 'Medewerker'.


Nu is dit probleem opgelost, dus een gebruiker behoudt zijn rollen en autorisaties tot en met de datum uitdienst.