Mijn Communities
Help

Youforce Portal 2020-07 NL

23-06-2020 19:44 (Bijgewerkt op 28-01-2022)
  • 0 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 841 Weergaven

Opgeloste meldingen

Acties van Verzuimmanagement zijn niet goed gesorteerd in Mijn Taken (change # 542883)

Bericht

De taken van Verzuimmanagement worden getoond aan de verantwoordelijke manager in het takenpaneel op de desktop van Youforce Portaal. Per module en taaktype moeten deze vermeld in volgorde van einddatum, de vroegste datum bovenaan. Dit is nu niet het geval; de taken lijken nu willekeurig gesorteerd.

Oplossing

Na deze release worden de taken van Verzuimmanagement correct gesorteerd.

Jouw actie

Geen actie nodig

Standaard tabbladen in de menubalk van de portal niet juist en niet gewenst (change # 428942)

Melding

Wanneer in Youforce nieuwe gebruikersaccounts worden aangemaakt na een import vanuit HR Core hebben de nieuwe gebruikers toegang tot het Youforce-medewerker / manager-portaal. Op het bureaublad van Youforce vinden ze tegels voor alle modules die ze mogen gebruiken en worden een aantal standaard tabbladen geplaatst. Het bureaublad kan er dan als volgt uitzien:

De standaard tabbladen die worden weergegeven voor nieuwe gebruikers komen meestal niet overeen met de door de gebruiker gewenste applicaties.

Oplossing

Omdat voor ons niet te voorspellen is welke modules de voorkeur genieten, presenteren wij nu alleen nog maar de volgende standaard tabbladen:

  • Home: de nieuwe startpagina van Youforce. (nu alleen nog beschikbaar voor klanten die HR Core Beaufort online gebruiken. Later dit jaar komt Home ook beschikbaar voor HR Core Business klanten.

  • Proforma Lite: de salariscalculator die gratis beschikbaar voor al onze klanten.

Houd er rekening mee dat de standaard tabbladen alleen worden weergegeven voor gebruikers van organisaties die zijn geautoriseerd voor Home of Proforma Lite. Zonder autorisaties voor deze applicaties is de menubalk met tabbladen leeg. Natuurlijk kunnen gebruikers nog steeds tabbladen toevoegen, ordenen en verwijderen.

Jouw actie

Geen actie nodig

Publishing Date : 6/23/2020