Mijn Communities
Help

Autorisaties worden berekend bij het inloggen in Self Service

01-11-2022 14:01 (Bijgewerkt op 01-11-2022)
  • 0 Antwoorden
  • 5 kudos
  • 614 Weergaven

Langzaam aan wordt voor alle klanten de volgende aanpassing op de autorisaties door gevoerd.

 

De laatste tijd duurde het vaak een nachtverwerking voordat nieuwe/aanpassingen in autorisaties zijn doorgewerkt. Op dit moment bereken we de autorisaties bij het inloggen in Self Service.

 

De autorisaties worden 1x voor een browser sessie berekent, dus niet iedere keer bij het klikken op de tegel Selfservice.

 

Alle PSA-ers met heel veel autorisaties kunnen vanaf nu een melding krijgen, dat het berekenen van de autorisaties nog even kan duren.
Voordeel is ook, dat bij aanpassingen in de autorisaties enkel uitgelogd dient te worden, browser afsluiten en de autorisaties worden opnieuw berekent.

 

De melding ziet er als volgt uit:

 
KatinkateBooy_1-1667307328723.png

 

Medewerkers