Mijn Communities
Help

Release notes 31 oktober 2022

26-10-2022 14:30 (Bijgewerkt op 26-10-2022)
  • 0 Antwoorden
  • 1 kudos
  • 381 Weergaven

Nieuwe kolom editor (maandag 31 oktober 2022)

Doel en scope

Als onderdeel van het overgaan van het klassieke kandidaten management (KM) naar het nieuwe KM, introduceren we een nieuwe en verbeterde kolom editor. Gebaseerd op klantfeedback zijn we tot de conclusie gekomen dat dit een onmisbaar onderdeel is van het klassieke KM en daarom hebben we deze functionaliteit ook toegevoegd aan het nieuwe KM.

Omschrijving

De kolom editor bestaat momenteel uit twaalf beschikbare kolommen. We zullen later meer kolommen toevoegen op basis van klantfeedback. We hebben alvast een nieuwe kolom toegevoegd, de gemiddelde beoordeling van onze nieuwe groepsbeoordeling functionaliteit.

 

We hebben een zogenaamde drag-and-drop component ontworpen waarmee de gebruiker zijn voorkeuren voor het kandidatenoverzicht kan kiezen. Twee kolommen zijn verplicht, ‘Naam’ en ‘Status’. Deze kolommen kunnen daarom niet worden gedeselecteert. Wanneer je aan het (de)selecteren, verslepen en neerzetten bent, zal het kandidatenoverzicht meteen elke gekozen aanpassing weergeven. De applicatie slaat de gekozen layout op, zodat je dezelfde kolomweergave ziet wanneer je de volgende keer weer een kandidatenoverzicht opent. Als het aantal kolommen te groot is voor het gebruikte scherm, zal er een horizontale scrollbalk verschijnen.

Workflow

1. Je opent de kolom editor door te klikken op het menu linksboven het kandidatenoverzicht.

MauriceEppenga_0-1666787233307.png

2. (De)selecter, versleep en zet neer totdat je de gewenste layout van jouw kandidatenoverzicht hebt.

MauriceEppenga_1-1666787233281.png

 

Bugs en verbeteringen

Kandidaat notities/documenten in nieuwe platform (maandag 31 oktober 2022)

Kandidaat notities/documenten zijn nu beschikbaar in het kandidaatprofiel van het nieuwe KM. Ook dit is onderdeel van het overgaan van het klassieke KM naar het nieuwe KM. Door te klikken op het tab ‘Documenten / Notities’ wordt je naar de kandidaat notities/documenten pagina gebracht. Vanaf daar kan je weer terug navigeren naar het kandidaatprofiel door op de knop ‘Naar kandidatenlijst’. In 2023 zijn we van plan om de notities functionaliteit te herbouwen en te verbeteren.

 

MauriceEppenga_2-1666787233332.png
Medewerkers