Mijn Communities
Help

Release notes april 2024

09-04-2024 13:56 (Bijgewerkt op 09-04-2024)
  • 2 Antwoorden
  • 1 kudos
  • 882 Weergaven

Voeg afgesloten vacatures toe aan startpagina (live)

Doel en scope

Het voltooien van het vacatureoverzicht op de startpagina door een tabblad toe te voegen voor afgesloten vacatures.

 

Omschrijving

Bij het inloggen op EasyCruit zie je meteen het nieuwe tabblad 'Afgesloten' naast 'Online' en 'Offline' staan. Wanneer je het tabblad opent, zie je een lijst met jouw afgesloten vacatures. Vanuit dit overzicht kun je ook de vacature herstellen (indien je over de juiste toegangsrechten beschikt).

 

Workflow

1. Klik op het tabblad ‘Afgesloten’.

MauriceEppenga_0-1712663629931.png

2. Open het vacature menu door op de drie stippen te klikken. Vanaf hier kan je de vacature herstellen.

MauriceEppenga_1-1712663630050.png

 

Tijdzone optie in interview workflow (live)

Doel en scope

Om verwarring voor de kandidaat over het exacte tijdstip van het sollicitatiegesprek te voorkomen, hebben we een tijdzone optie toegevoegd aan onze sjablonen voor het boeken van interviews.

 

Omschrijving

Wanneer je een interview boekt, bepalen we de tijdzone (en het datumformaat) op basis van de taal waarin de sollicitatie is gedaan. Als toevoeging daarop kun je nu het nieuwe samenvoegveld voor tijdzone gebruiken ('Tijdzone' onder de kop 'Interview' in het e-mail template), zodat de kandidaat volledig zeker is over de exacte datum en tijd waarop het interview plaatsvindt.

 

Afzender naam bewerkbaar in interview templates (live)

Doel en scope

De afzendernaam wordt overgenomen van de gebruiker bij het boeken van een interview. Op basis van klantfeedback hebben we de optie toegevoegd om de afzendernaam te bewerken.

 

Omschrijving

Als je een van de templates voor het boeken van een interview in het e-mail template beheer gebruikt of wanneer je in de interview workflow zit, kun je een aangepaste afzendernaam toevoegen in het afzenderveld. De afzendernaam kan worden aangepast door het volgende formaat te gebruiken: "HR Recruitment" <dunder.mifflin@easycruit.com>

 

Als je de afzendernaam niet aanpast, wordt de gebruikersnaam als afzendernaam genomen (hetzelfde als voorheen).

 

Vacature link in publicatie email templates (live)

Doel en scope

We hebben een samenvoegveld toegevoegd voor de vacature advertentielink aan de e-mail templates 'Start publicatie e-mail' en 'Stop publicatie e-mail'.

 

Omschrijving

De publicatie e-mail templates 'Start publicatie e-mail' en 'Stop publicatie e-mail' hadden voorheen alleen de optie om alle vacature informatie in de e-mail zelf weer te geven. Met het nieuwe samenvoegveld {advertisement-link} kun je nu een rechtstreekse link naar de vacature advertentie weergeven.

 

Update kalender met behulp van ICS-bestand (live)

Doel en scope

Bij het bewerken van een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek wordt het kalender evenement bijgewerkt in plaats van dat er een nieuw evenement wordt aangemaakt.

 

Omschrijving

Wanneer je vroeger een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek bewerkte, zou het systeem een nieuw ICS-bestand aanmaken en dit zou als een nieuw evenement aan je e-mail kalender worden toegevoegd, terwijl het vorige evenement ook nog steeds in je kalender zou bestaan. Dit veroorzaakte extra handmatig werk, omdat je het oude evenement uit je kalender moest verwijderen. We hebben de bewerkingsfunctie nu verbeterd en zullen je ICS-bestand bijwerken in plaats van een nieuw ICS-bestand aan te maken. Hierdoor wordt je kalender evenement bijgewerkt in plaats van dat er een nieuw evenement wordt gemaakt.

 

 

Algemene opmerking: zoals je wellicht hebt opgemerkt in de nieuwe interview templates, hebben we een limiet gesteld aan de grootte van je e-mails. We zijn vergeten dit te vermelden bij het schrijven van de release notes voor de nieuwe interview workflow. De reden waarom we de grootte van deze e-mails beperken, is dat e-mails met grote bijlagen onze reputatie voor het verzenden van e-mails schaden, wat ertoe kan leiden dat sommige e-mailproviders onze e-mails als spam behandelen. Als je een grote bijlage wilt verzenden, adviseren we je om een bestandsopslagdienst zoals Google Drive te gebruiken en een link te delen in plaats van de bijlage rechtstreeks aan de e-mail toe te voegen.

Opmerkingen
SimoneK
CONTRIBUTOR ***
door SimoneK

@Maurice Eppenga  klopt het dat de afzendernaam niet in het template in te stellen is, maar alleen in de gegenereerde mails? Dat zou jammer zijn, want dan moet je het elke keer handmatig veranderen als je een uitnodiging verzendt.

NB: voor publicatie hier even een fake mailadres gebruikt, met het correcte mailadres krijg je dezelfde foutmelding.

 

ApplicatiebeheerderHSC_0-1713967275424.png

ApplicatiebeheerderHSC_1-1713967297031.png

 

 

door Maurice Eppenga

@SimoneK. het moet zowel in de workflow als het template management werken. Dit is ook doorgetest aan onze kant. Kan het wellicht zijn dat er een spatie mist tussen " en <? 

Medewerkers