Mijn Communities
Help

Release notes augustus 2023

30-08-2023 13:39
 • 0 Antwoorden
 • 0 kudos
 • 203 Weergaven

Interview statussen in status wijzigen menu

Doel en scope

Het mogelijk maken om handmatig de interview status van uitgenodigde kandidaten te wijzigen.

 

Omschrijving

In het nieuwe kandidaten management (KM) was het niet mogelijk om de interview status handmatig te wijzigen (oude functionaliteit). We hebben de beschikbare interview statussen nu toegevoegd aan het status wijzigen menu zodat gebruikers weer handmatig de interview status kunnen aanpassen. Voor alle vier de interview typen zijn zowel een geaccepteerd als een afgewezen status toegevoegd, dus er zijn acht nieuwe statussen beschikbaar.

 

Workflow
 1. Nodig kandidaat uit voor een interview.
 2. Kandidaat aan de telefoon gesproken.
 3. Handmatig de interview status aanpassen.
MauriceEppenga_0-1693395452147.png

NB: stuur altijd eerst de uitnodiging voordat je handmatig de status aanpast. Alleen wanneer een kandidaat eerst is uitgenodigd, kunnen de interview details in het kandidaat profiel worden getoond nadat je de status hebt aangepast naar geaccepteerd.

 

'Geen sollicitatieformulier' waarschuwing verplaatst

Doel en scope

Verplaats de 'geen sollicitatieformulier' waarschuwing van de sollicitatieformulier pagina naar de publicatie pagina.

 

Omschrijving

We hebben feedback ontvangen dat de recent ontwikkelde 'geen sollicitatieformulier' waarschuwing verplaatst moet worden naar de publicatie pagina, omdat recruiters de sollicitatieformulier pagina vaak overslaan. Daardoor kregen deze gebruikers de waarschuwing niet te zien en werden vacatures nog steeds zonder sollicitatieformulier gepubliceerd. We hebben de waarschuwing daarom verplaatst naar de allerlaatste stap in de vacature workflow. De waarschuwing verschijnt nu nadat je op ‘Bevestigen’ hebt geklikt.

 

Workflow
 1. Ga door het vacature proces.
 2. Rond de workflow af door op ‘Bevestigen’ te klikken.
 3. Een waarschuwing verschijnt als je geen sollicitatieformulier hebt gekozen:
MauriceEppenga_1-1693395452131.png

 

Verwijderen van ACL 1095

Doel en scope

ACL 1095 (voor het bewerken van contactpersonen door gebruikers) zorgde voor een bug in sommige gevallen en was tegelijkertijd voor bijna alle klanten al ingeschakeld. Daarom hebben we besloten om deze functionaliteit voor alle klanten standaard aan te zetten en de ACL daarna te verwijderen.

 

Omschrijving

De contactpersoon functionaliteit is nu beschikbaar voor alle klanten. Het is niet verplicht om deze functionaliteit te gebruiken, deze kan op gebruikersniveau worden in- en uitgeschakeld door een admin. Inschakelen van deze functionaliteit geeft de gebruiker de mogelijkheid om contactpersonen in een vacature te bewerken.

 

Workflow
 1. Bewerk of creëer een gebruiker.
 2. Ga naar het rechten tab en schakel de ACL in of uit:
MauriceEppenga_2-1693395452157.png
Medewerkers