Mijn Communities
Help

Release notes november 2023

22-11-2023 17:22 (Bijgewerkt op 23-11-2023)
  • 2 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 476 Weergaven

Gebruikersnaam opslaan en verzenden

Doel en scope

De recruiter actie "Gebruikersnaam opslaan en verzenden" van ons klassieke kandidaten management (KM) ontbrak in ons nieuwe KM. Na feedback van onze klanten hebben we deze actie weer toegevoegd.

 

Omschrijving

"Gebruikersnaam opslaan en verzenden" is beschikbaar in het menu "Meer acties" onder "Overig". Deze actie is alleen zichtbaar als de kandidaat een e-mailadres heeft ingevoerd en positief heeft geantwoord op de vraag "Mogen we contact opnemen m.b.t. eventuele andere vacatures bij onze organisatie?".

 

Met deze actie kan je de kandidaat uitnodigen om zich aan te melden voor het career center. Er wordt een link voor gebruikersnaam en wachtwoord naar de kandidaat verzonden.

 

Workflow
  1. Navigeer naar de actie "Gebruikersnaam opslaan en verzenden".
MauriceEppenga_0-1700669788585.png
2. Verstuur de email.
MauriceEppenga_1-1700669788495.png

 

Publicatie data op vacature webpagina’s

Doel en scope

In EasyCruit hebben we zowel een vacature begin/einddatum als een publicatie begin/einddatum. We hebben die laatste toegevoegd aan onze vacature webpagina’s (de vacature begin/einddatum was al beschikbaar).

 

Omschrijving

In de vacature workflow voer je de publicatiedata in tijdens de laatste stap van de workflow. Deze publicatiedata zijn nu beschikbaar in de EasyCruit XML-feed en kunnen daarom worden weergegeven op jouw vacature webpagina’s. Als je deze waarden op de vacature webpagina’s wilt gebruiken, dien dan een consultancy verzoek in (als je EasyCruit vacature webpagina’s gebruikt) of neem contact op met je webontwikkelaar (als je een eigen vacature website hebt laten bouwen).

 

Interview status in kandidaatprofiel

Doel en scope

We willen de gebruiker feedback geven over de status van de interview uitnodiging. Daarom hebben we de interview status toegevoegd aan het kandidaatprofiel.

 

Omschrijving

Bij het plannen van een interview worden de details van het interview achteraf weergegeven in het kandidaatprofiel. We hebben deze interviewgegevens uitgebreid door de interview status toe te voegen. Hiermee wordt aangegeven of de uitnodiging nog in behandeling is, geaccepteerd of afgewezen is.

 

Workflow
  1. Nodig de kandidaat uit voor een interview.
  2. Na het verzenden van de interview uitnodiging zullen de details verschijnen in het kandidaatprofiel. Hier kun je nu ook de status van de uitnodiging zien.
MauriceEppenga_2-1700669788478.png

 

Email notificaties in kandidaat API

Doel en scope

Klanten hebben de mogelijkheid om hun eigen sollicitatieformulier webpagina te maken met behulp van onze kandidaat API. We hebben nu email notificaties toegevoegd aan deze API, zodat kandidaten een EasyCruit bevestiging van hun sollicitatie kunnen ontvangen.

 

Omschrijving

Bij het maken van je eigen sollicitatieformulier webpagina heb je nu de mogelijkheid om EasyCruit email notificaties via onze API te gebruiken. Deze email notificaties moeten worden ingeschakeld door Visma. Hiervoor moet je een aanvraag indienen bij onze servicedesk.

 

Afdeling kolom in zoekveld

Doel en scope

Vacatures kunnen actief zijn op meerdere afdelingen. Daarom hebben we de afdeling kolom toegevoegd aan het zoekveld van het vacature kandidatenoverzicht.

 

Omschrijving

Bij het zoeken naar kandidaten in een vacature kan je nu ook zoeken op de naam van de afdeling via het zoekveld.

 

Weergeven originele bestandsnaam

Doel en scope

Bij het downloaden van kandidaatdocumenten geeft het systeem nu de oorspronkelijke bestandsnaam van kandidaatdocumenten weer.

 

Omschrijving

Bij het downloaden van kandidaatdocumenten presenteren we nu de oorspronkelijke bestandsnamen die de kandidaat heeft gebruikt bij het uploaden van hun bestanden, zodat meteen duidelijk is wat de inhoud van het document is.

 

Afzender naam verwijderd uit groepsbeoordeling mail

Doel en scope

We hebben feedback ontvangen dat de afzender naam in de groepsbeoordeling mail voor verwarring zorgde, omdat het de indruk wekt dat er gereageerd kan worden. Ons doel was om dit duidelijker te maken voor de ontvanger.

 

Omschrijving

De groepsbeoordeling mail wordt verzonden vanaf noreply@easycruit.com en daarom kan de beoordelaar niet antwoorden op deze e-mail. Om dit duidelijk te maken, hebben we de afzender naam vervangen door “Team Review”.

 

Workflow
  1. Verstuur een kandidaat naar een beoordelaar via de groepsbeoordeling functionaliteit.
  2. De beoordelaar ontvangt nu een mail met de volgende afzender details:
MauriceEppenga_3-1700669788480.png

 

Nieuwe kolommen voor kolom editor

Doel en scope

We hebben twee kolommen toegevoegd aan onze kolom editor in het kandidatenoverzicht van de vacature, namelijk woonplaats en telefoon mobiel.

 

Omschrijving

De woonplaats en het mobiele nummer worden beschouwd als belangrijke gegevens van kandidaten en daarom is gevraagd om deze zichtbaar te maken in de lijst met sollicitanten. We hebben deze twee waarden toegevoegd als kolommen in onze kolom editor, zodat de gebruiker ze nu aan zijn of haar weergave kan toevoegen."

 

Workflow
  1. Selecteer de nieuwe kolommen in de kolom editor.
MauriceEppenga_4-1700669788511.png

2. Woonplaats en telefoon mobiel verschijnen in het kandidatenoverzicht van de vacature.

MauriceEppenga_5-1700669788496.png

 

Laatste login datum gebruikers

Doel en scope

Beheerders willen bijhouden welke gebruikers het systeem nog actief gebruiken. Daarom hebben we de laatste inlogdatum toegevoegd als een kolom in de gebruikerslijst en deze informatie ook toegevoegd aan het gebruikersprofiel."

 

Omschrijving

In het gebruikersbeheer van EasyCruit hebben we een kolom toegevoegd voor de laatste inlogdatum. Deze kolom kan worden geactiveerd of gedeactiveerd via de kolom editor. Als je naar het gebruikersprofiel gaat, zie je ook de laatste inlogdatum en bovendien het exacte tijdstip van de laatste inlog.

 

Workflow
  1. Navigeer naar het gebruikersbeheer.
MauriceEppenga_6-1700669788482.png

2. Als dat nodig is, activeer de kolom in de kolom editor. Wanneer deze actief is, zie je een kolom die de laatste login data laat zien.

MauriceEppenga_7-1700669788512.png

3. Ga verder naar het gebruikersprofiel om ook de exacte tijd te zien.

MauriceEppenga_8-1700669788501.png

 

 

Opmerkingen
Lieke Sterk Huis
ACTIVE CONTRIBUTOR *
door Lieke Sterk Huis

@Maurice Eppenga, op welke manier kan ik voor alle gebruikers de kolomeditor vastzetten? Ik heb het nu voor mezelf toegevoegd, echter mijn collega ziet dit bij haar niet staan. 

door Maurice Eppenga

@Lieke Sterk Huis, dit is niet mogelijk. Het idee is juist dat elke gebruiker zijn eigen overzicht kan vormgeven. Instellingen worden opgeslagen op browser niveau.

Medewerkers