peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
CHAMPION *

Ei-laskutettavuuden näkyminen tuntikirjauslistassa

Tila: Aktiivinen

Työn projektisuunnitelmassa tuntikirjauslistauksessa ei näy mitenkään, mikäli joku rivi on merkitty ei-laskutettavaksi. Laskutetut tunnit -sarakkeessa on tyhjä kohta ja koska ei-laskutettava -merkintää ei ole, niin joudun aina etsimään riviä lasku kerrallaan laskuttamattomien nimikkeiden joukosta, mikä on todella hankala tapa tarkistaa, miksi ei ole laskutettu.

Toivon, että tähän tuntikirjauslistaukseen tulee jonkinlainen merkintä kertomaan rivin ei-laskutettavuudesta. Mikään lisäraportti ei tule kysymykseen, vaan tiedon pitää olla näkyvissä suoraan listauksessa. 

3 kommenttia
Status changed to: Tila: Aktiivinen

Moi Terhi,

 

Valmisrapsoissa, jotka projektisuunnitelmalta aukeavat, joudutaan olemaan aika tiukkana sarakkeiden määrän suhteen. Mutta, auttaisiko tähän se, että kun avaat projektin / vaiheen tunnit, klikkaa raportin otsikkoa avataksesi saman raportin laajemmassa raportointinäkymässä, ja lisää siellä haluamasi filtterit?

 

CHAMPION *

Vain jos tuo ei-laskutettavuus olisi kyseisellä laajennetulla raportilla oletussarakkeena tai tietona. Se, että jokaisella projektilla erikseen rupeaisin klikkailmaan suodattimia ei vaan käytännössä toimi ollenkaan.

CHAMPION *

Tähän voisi olla ratkaisu, että kyseinen ei-laskutettavaksi merkitty rivi olisi vaikkapa eri värinen.