peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Barbro Wikstedt
CHAMPION *

Hinnasto

tekijä Barbro Wikstedt
Tila: Aktiivinen

Hei

 

Tänään päästiin ensimmäisen kerran katsomaan uutta hinnasto-osiota. Ruusuja siitä että nyt voi suodattaa tuotetietoja. Erittäin hyvä ominaisuus kun hintoja päivitetään.

 

Toivottavasti kehitysagendalla on lisää hyviä ominaisuuksia joita olemme odottaneet pitkään. Seuraavat olisivat mielestämme ehdottomasti tärkeät:

 

1. Mahdollista käyttää mitä tahansa hinnastoa perustana uuden luomisessa (nyt perustuu aina oletushinnastoon). 

 

2. Käytössämme olevassa laajennustyökalussa on mahdollista luoda uusi versio hinnastosta ja määritellä sille alkamispäivämäärä. Tämä on hyvä. Ikävää on se, että tuote- tai tuntihintoja voi korottaa ainoastaan tietyllä euromäärällä tai %:lla ja koskee silloin kaikkia. Tämä ei ole realismia. Tuote- ja tuntihinnat nousevat eri tahtiin. Lisätkää mahdollisuus vapaaseen korotukseen!

 

Testasin tekemällä uuden version hinnastosta jonka alkamisajankohta on 31.5.  Aikaisemmassa hinnastoversiossa tuntihintani oli 150e ja uudessa laitoin 200e. Kirjasin yhden tuntikirjauksen ennen 31.5. ja yhden sen jälkeen mutta molemmilla riveillä tuntihintani oli 150e. Tapahtuuko jotain maagista vasta 31.5. vai onkohan hintani sen jälkeenkin 150e? 

 

3. Mahdollsuus etsiä hinnastoista henkilöittäin eli mihin hinnastoihin henkilö NN on lisätty. Ehdottoman tärkeää kun jonkun tuntihinta muuttuu. Nyt pitää tiedot pyörittää omassa excelissä jottei kaikkia asiakashinnastoja tarvitse avata aina erikseen.

 

4. Hinnastojen tulostus exceliin. Tämä on nyt copy-paste homma jotta saan tiedot exceliin.