peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
CONTRIBUTOR **

Kellotustoiminto tai integraatio esim. Toggl:n kanssa

Tila: Toteutettu

Vanhassa käyttöliittymässä oli (hieman kömpelö) Kellotus-toiminto jota uudesta käyttöliittymästä ei löydy. Onko tästä suunnitteilla parannetta versiota, joka kenties olisi yhtä näppärä käyttää kuin uusi Tuntikirjaustoiminto?

Mikäli uusi Kellotus-palikka ei ole vielä suunnitteilla niin voisiko harkita integraatiota jonkin hyväksi havaitun työajanseurantapalvelun, esim. https://toggl.com/​ kanssa? Yrityksessämme merkittävä osa työntekijöistä käyttää tällä hetkellä Toggl:ea työajan päivittäiseen kirjaamiseen ja siirtää kirjaukset esim. kerran viikossa sieltä Severaan laskutusta varten. Optimitilanteessahan Severa kytkeytyisi Toggl:n sovellusrajapintaan, jolloin tämä virhealtis ja puuduttava käsityö poistuisi välistä.

12 kommenttia

Kellotusta tullaan aikanaan tekemään uusiksi uuteen käyttöliittymään, lopullinen muoto toistaiseksi suunnitteluasteella.

Mitkä olisi mielestänne tärkeimmät parannukset vanhan Severan kellotukseen?

CONTRIBUTOR **

Ensimmäisenä tulee mieleen:

  • Mahdollisuus määrittää Kuvaus sekä Työlaji jo kellotusta aloittaessa tai sen aikana
  • Nopeat vasteajat (vrt. nykyinen tuntikirjaustoiminto, joka toimii aika mainiosti)
  • Kellotusten siirtyminen automaattisesti tuntikirjauksiksi, ilman nykyistä Tallenna-toimintoa joka pitää erikseen muistaa klikata
  • Mahdollisuus muokata kellotuksia manuaalisesti (aloitus- ja lopetusaika) jälkikäteen

Summa summarum, jos otatte pohjaksi uuden tuntikirjaustoiminnon ja siihen lisätään viereen toinen nappi niin ollaan aika hyvällä mallilla? Hymiö Onnellinen

Heh, jotain sen suuntaista. Tuntikirjaussivulle se on tarkoitus "upottaa" jollain vastaavalla tavalla, mutta toisaalta mahdollistaa myös kellotuksen käyttö mistä tahansa järjestelmästä - eli todennäköisimmin lisäämällä se ns. pikatoiminnoksi yläpalkkiin.

Mobiilin puolelle tuo kellotus tehtiinkin juuri niin, että kellon voi painaa päälle ja määrittää lisätietoja heti tai myöhemmin tilanteen mukaan.

Heittäkää vaan muutkin ajatuksia, miten kellotusta parannetaan. Tätä speksataan lähiaikoina tarkemmin ja kaikki palaute huomioidaan.

CONTRIBUTOR **

Tätä kellotustoimintoa todella kaivataan Severan web käyttöliittymään. Mobiili appsissa se jo tosiaan on, mutta helpompi olisi, jos toiminto löytyisi web käyttöliittymästä koska työskentely tapahtuu muutenkin ko. liittymässä. Tuntuu hölmöltä käyttää jotain toimintoa kännykästä ja osaa tietokoneelta.

Toivottavasti viimein saisitte tuon pian toimintaan.

Status changed to: Tila: Aktiivinen
 
CONTRIBUTOR **

Onko uutta tietoa kellotuksesta tai linkityksestä Toggleen?

Moikka Kimmo!

 

Kellotuksen suunnittelun viimeisiä viilauksia tehdään parasta aikaa ja varsinainen tuotekehitystyö on tarkoitus aloittaa lähiviikkoina.

 

Jos on kiinnostusta eturintamassa testailla kellotusta niin huudelkaapa tänne! Kun saadaan ensimmäisiä kehitysversioita testiin, niin mielelläni otetaan myös asiakkaita testailemaan ennen varsinaista julkaisua.

CONTRIBUTOR **

No tokkiinsa ollaan kiinnostuneita testaukseen! 🙂

(updated by Taneli Lilja VISMA ‎16-04-2020 15:36 )

Tilannepäivitys!

 

Kellotuksen ohjelmointityö alkaa olemaan loppusuoralla ja asiakastestit on tarkoitus aloittaa vielä huhtikuun aikana. 

 

Jos sinun yritykselläsi on kiinnostusta testailla kellotus-ominaisuutta ensimmäisten joukossa, niin laitahan viestiä tähän viestiketjuun!

 

 

sw1.JPG

CONTRIBUTOR **

Kyllä löytyy kiinnostusta!

Status changed to: Tila: Toteutettu

Hei Jukka-Pekka & muut!

 

Kellotus julkaistiin maanantaina 1.6. Severan uuteen käyttöliittymään.

Hyvin toimii kellotus! Näppärä palikka!