peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
CONTRIBUTOR **

Laskun kokonaistuntimäärän näkyminen laskulla

Tila: Toteutettu

Hei!

Laskulla olisi hyvä näkyä automaattisesti kokonaistuntimäärä, joista laskun loppusumma muodostuu. Yhä useammat asiakkaat toivovat sitä.

5 kommenttia
CONTRIBUTOR **

Tai ainakin olisi mahdollisuus laittaa näkyviin kokonaistuntilaskutus, jos lasku muodostuu tuntikirjauslajikkeista.

Hei Reetta,

Tähän liittyen kaksi vinkkiä:

  1. Suosittelen muuttamaan laskupohjanne (tai yksittäisten töitten laskut) niin, että ryhmittelette tunnit esim. työlajin ja/tai henkilön mukaan - näin tuntimääristä saa paremman yleiskuvan, ja pdf-printille voi tarvittaessa ottaa erittelyn
  2. Lähiviikkoina ainakin (todennäköisesti 23.1.) on tulossa mahdollisuus vaihtaa käyttämään uusittua pdf-printtiä, jolloin laskun asetusten valinta ryhmitteleekö tunnit, maksuerät ja matkakulut laskulla välisumman omaisesti vaikuttaa näkyy myös pdf:llä välisumman omaisesti.

Tänään tulleen julkaisun jälkeen on nyt mahdollista vaihtaa käyttämään uudentyylistä pdf-printtiä laskulla, jossa on mahdollista ryhmitellä suoraan myös tunnit, maksuerät ja matkakulut erikseen:

CONTRIBUTOR **

Niin, mutta silloin tuntikirjaukset häviävät. Tuntikirjausten on näyttävä meidän laskuilla.

Yksittäiset tuntikirjaukset ei häviä, jos et käytä ryhmittelyä. Valitse tuo "Näytä välisummina tuntien, matkakulujen ja maksuerien kokonaissummat" ja uusi pdf asetuksista käyttöön.