peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Emma Lilleberg
CONTRIBUTOR ***

Laskun poistaminen

tekijä Emma Lilleberg
Tila: Aktiivinen

Hei, 

 

Minusta vanhan laskun poistamisen pitäisi olla mahdollista, muulloinkin kun jos kyseessä on viimeisimmän laksunumeron saanut lasku.  En näe mitään syytä miksi näin ei voisi olla. 

 

Meillä on jäänyt jotain vanhoja laskuja (, jotka on varmaan joskus siirretty valmis lähetettäväks -tilaan ja sitten siirretty takaisin vedokseksi syystä x) roikkumaan vismaan vedoksiin ja ne on sielä vääristämässä numeroita. Ainut vaihtoehto nyt on siirtää kaikki ne laskut maksetuiksi ja hyvittää ne myös. Silti niitä laskuja ei saa kokonaan poistettua Vismasta, vaan nyt ne maksamattomat väärät lakut jäävät maksetut tilaan.

 

Tässä ei mielestäni ole mitään järkeä.  Mielestäni olisi fiksumpaa jos laskua ei voisi poista enää sen jälkeen kun se on lähetetty netvisoriin, se estäisi asiakkaille lähetettyjen laskujen poiston ja pakottaisi hyvittämään ne jos sellainen tarve tulee. Mutta se myös auttaisi siihen, että virheelliset laskut voidaan poistaa kokonaan järjestelmästä. 

 

Toivottavasti tähän voidaan saada muutos 

1 kommentti
Tuula Pettersson
CONTRIBUTOR *
tekijä Tuula Pettersson

Hei!

minulla on muutama nollalasku vedoksena roikkumassa, ja näitäkään ei saa tapettua sitten millään. Toivottavasti tähän tulee jokin fixi pian, kiitos!