peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
CONTRIBUTOR **

Laskupohjan ryhmittelyyn vaihtoehdoksi työn eli projektin kutsumanimi.

Tila: Aktiivinen

Koontilaskun selkeyttä ja tarkistettavuutta asiakkaille helpottaisi oleellisesti, mikäli koontilaskun laskupohjassa voisi ryhmittelyksi valita työn, eli projektin kutsumanimen.  Lisäksi pitäis voida valita haluaako erittelyn pääryhmäksi työn kutsumanimen, jolloin sen alla olisi tunnit, tuotteet ja matkat, vai haluaako nykyisen tyyppisen ryhmittelyn jossa päätyypit on tunnit, tuotteet ja matkat ja näiden alla projekteittain rivit.

3 kommenttia
CONTRIBUTOR **

Tähän vielä lisäisin että ryhmittelyssä olisi vielä hyvä, jos voisi valita onko pääryhmittelyn alla vielä ryhmittelyä. Eli voisi valita että ryhmittely on pelkästään työn kutsumanimen perusteella, mutta sen alla rivit olisivat suloisessa läjässä ilman ryhmittelyä tunteihin, tuotteisiin tai matkoihin. 

 

Ja luonnollisesti olisi hyvä että laskurivit olisivat aina päivämäärän mukaan järjestettyinä uusimmasta vanhimpaan(tai valinnan mukaan).

CONTRIBUTOR **

Olisiko tätä mahdollista ottaa kehitykseen?

CONTRIBUTOR **

Meillä olisi myös paljon enemmän käyttöä koontilaskulle, jos se ryhmittelisi laskurivit edes projekteittain. Nyt koontilaskusta tulee väkisinkin todella sekava, kun kaikkien projektien tunnit ja tuotteet ovat sekaisin, ilman, että edes laskuruviltä selviää mihin projektiin se liittyy.