peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Anonymous
Ei sovellu

Negatiivinen filtteri

Tila: Aktiivinen

Hei.

Voisitteko tehdä Sevaraan mahdollisuuden filtteröidä negatiivisesti eli "NOT" operaattorilla?

Esimerkkejä käyttötapauksista:

- kaikki hyväksymättömät työtunnit, joissa asiakas EI OLE xxx

- laskut, joiden casella nimessä ei esiinny sana "FP"

- jne

Terveisin Samuli Kaisanlahti

CastorIT

12 kommenttia
Anonymous
Ei sovellu

Meillä olisi tarve tälle töiden avainsanojen kanssa. Mahdollistaa esim. tarkistusraportin jolla näkee onko joltain työltä jäänyt avainsanat antamatta.

Valideja pointteja. Kertokaa vain muutkin jos tulee ajatuksia.

Oskar: ensi hätään suosittelen tuohon tekemään työlistan, johon otat arvoiksi avainsanan mukaan ja sorttaat sen kolumnin perusteella (tyhjät ensin).

CONTRIBUTOR **

Lisään myös maininnan, että tälle olisi tarvetta useissakin tapauksissa juuri Samulin esimerkkien mukaisesti.

Nyt pitää laskeskella erikseen tai käyttää Excelin kautta, vaikka tuolla pienellä lisäyksellä raporttien suodattamiseen saisi asiat heti näkyville. Ja omalle (tai jaetulle) työpöydälle halutaan suoraan oikeat tiedot näkyviin ilman lisälaskelmia.

Nopeasti vaan toiminnallisuus tuotantoon.

Terveisin,

Saku Partamies

Anonymous
Ei sovellu

Tämä ei toimi kovin hyvin jos työllä on monta avainsanaa ja halutaan saada esille työt joille ei ole annettu avainsanaa jostain avainsanojen joukosta. Tällä hetkellä pitää viedä exceliin jossa filtteröidään "ei sisällä"-kriteerillä. Tämän jälkeen kyseisille töille pitää erikseen käydä lisäämässä oikea avainsana.

CONTRIBUTOR **

Hei, Visman väki.

Onko tämä toiminnallisuus tulossa ohjelmistoon ja millä aikataululla?

Hei Saku,

Tällä hetkellä ei ole tarkkaa tietoa, milloin otetaan suunnittelupöydälle.

CONTRIBUTOR **

Hei Teemu, tätä ominaisuutta on pyydetty usealta taholta puolen vuoden ajan. Vähän täsmällisempi vastaus siitä tuleeko "seuraavaan versioon/ sitä seuraavaan versioon/ harkitaanko  edes koskaan mihinkään version" olisi mukava kuulla.

t.Heidi

Koska tämä ei ole tällä hetkellä yksi aktiivisemmin pyydetyistä toiminnallisuuksista yleisesti ja aktiivisen mietinnän alla, on parempi etten anna mitään aikatauluja. Loppupeleissä tässä ja muissakin pyynnöissä kaikki on kiinni siitä, kuinka moni asiakas tätä haluaa, ja miten laaja hyöty on verrattuna työpanokseen. Työpanos on alustavasti arvioitu varsin merkittäväksi (kymmeniä raportteja, joilla kymmeniä filttereitä), ja vaatii suurehkon back-end-työn lisäksi mm. muutoksia eri filttereiden designiin eri puolella järjestelmää.

CONTRIBUTOR **

Olenkin tästä Communityn äänestystavasta jo antanutkin palautteeni asiakaspäivillä. Kenellä on aikaa käydä täällä huvikseen lueskelemassa ideoita ja äänestämässä niitä? Varsinkin kun tänne pitää kirjautua sisää eri tunnuksilla kuin Severaan.

Kyseessä on raportointitoiminnallisuus, joka löytyy jo kaikista tavallisistakin raportointisovelluksista. Kyllä asiakkaan olisi tärkeää tietää kehityspolku, vaikka että tarkkaa aikataulua voisi antaakaan.

Status changed to: Tila: Aktiivinen
 
CONTRIBUTOR *

Ehdottomasti tarpeellinen olisi negatiivinen valinta suodattimissa

CONTRIBUTOR *

Eteneekö tämä asia mitenkään? Olisi todella tarpeellinen!