peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
nraita
CONTRIBUTOR ***

Projektikohtaisen hinnaston kulujen laskutettavuus asiakkaalta rivikohtaiseksi

tekijä nraita
Tila: Aktiivinen

Toivoisin että jos projektilla on oma projektikohtainen hinnasto, sitä pitäisi päästä muokkaamaan projektilta kaikilta osin. Nyt kulurivien osalta hintoja ei pääse muokkaamaan. Kulut voi merkata sisäisiksi tuoteryhmittäin projektilla (km:t, päivärahat ja muut kulut), mutta jos tilanne on että esim parkit laskutetaan asiakkaalta ja takseja ei, niin tätä tietoa varten on luotava projektille hinnasto ja merkattava siellä kulurivit nollaksi. TOivoisin että "financials" välilehden alle kohtaan "travel rates" tulisi täppä "bill" jokaisen rivin kohdalle eikä vain tuoteryhmittäin. 

2 kommenttia
Taneli Lilja
VISMA
tekijä Taneli Lilja
Status changed to: Tila: Aktiivinen

Hei ja kiitos ideasta!

 

Ymmärrän että tuo on haastava polku kulkea tällä hetkellä.

 

Minä selvittelen hieman tuon toiminnon teknisiä mahdollisuuksia / mahdollisia haasteita ja palaan tähän ideaasi kun on jotain konkreettista kerrottavaa.

 

Antakaa ihmeessä muutkin äänenne, jos saman tyylistä tarvetta löytyy!

nraita
CONTRIBUTOR ***
tekijä nraita

Todella hienoa että joku vastaa näihin ideoihin! Kiitos! Tarkennuksena tähän vielä että tarve ei ole erityisesti vain projekteille joissa  projektikohtainen hinnasto vaan ihan kaikille. Hinnasto tai ei niin on tylsää että rivejä ei voi yksitellen valita non-billableksi vaan ne pitää valita ryhmänä tai laittaa kaikille hinnastoa käyttäville projekteille nollaksi hinnaston kautta.