peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Merja Laakso
CONTRIBUTOR **

Projektin liitteiden päiväys

tekijä Merja Laakso
Tila: Toteutettu

Projektin Tiedostoissa näkyvien liitteiden päiväykset on aina kuluva päivä. Voisiko sen muuttaa liittämispäiväykseksi, että niistä näkisi liitteen iän?

3 kommenttia
tekijä Laura Lagus-Tiira

Hyvä huomio, Merja!

Myynti-välilehdellä näkyvän päivämäärän pitäisi olla nimenomaan tiedoston lisäyspäivämäärä eikä kuluva päivämäärä. Laitan tätä meillä eteenpäin, niin saadaan oikea päivämäärä näkyviin myös myyntitöille/projekteille.

Tällä hetkellä tiedoston lisäyspäivän näkee raportoinnin kautta: Raportit > Projektit > Tiedostot ja siellä kenttä Lisäyspäivä.

tekijä Laura Lagus-Tiira

Hei Merja,

 

Tiedostot & linkit -osiota on uudistettu ja nyt myyntitöille voi lisätä sekä linkkejä että tiedostoja ja päivämääränä näytetään lisäyspäivä. Osiossa pääsee nyt myös helposti tarkistamaan yksittäisen lisätyn tiedoston koon sekä käytetyn/käytettävissä olevan tallennustilan!

Timo Väänänen
CONTRIBUTOR ***
tekijä Timo Väänänen

Missä tiedostojen asetukset ovat? Erityisesti kaipaisin käyttöoikeuksien hallinta-asetuksia tiedostojen näkyvyydelle erilaisille käyttäjille. Miksi tiedostot näkyvät sekä Myynti-osiossa, että Kollaboraatio-osiossa? Onko tähän asetusta, että tiedostot näkyisivät vain myynti-osiossa?