peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Laura Lampinen1
CONTRIBUTOR ***

Projektin taloustiedot-välilehdelle linkki hinnastoon

tekijä Laura Lampinen1
Tila: Aktiivinen

Olisi hienoa, jos projektin taloustiedot-välilehdellä olisi linkki hinnastoon, joka projektilla on käytössä. Näin pääsisi kätevästi tekemään muutoksia hinnastoon, kun esim. lisää projektille tekijöitä.

2 kommenttia
Taneli Lilja
VISMA
tekijä Taneli Lilja

Hei Laura ja kiitos ideasta!

 

Onko kyseessä siis tilanne jossa projektia perustettaessa hinnoitteluun täytyy tehdä muutos jonka tulisi vaikuttaa pysyvästi ko. hinnastoon? Kuinka usein näitä tilanteita tulee? Entä miten käytätte hinnastoja, eli onko hinnastot enemmän asiakaskohtaisia vai tuleeko muutoksia tässä vaiheessa myös yleisiin hinnastoihin? 

Laura Lampinen1
CONTRIBUTOR ***
tekijä Laura Lampinen1

Hei Taneli

 

Kun projektia perustaa tai sen työryhmään täytyy lisätä uusia henkilöitä, olisi näppärää, jos projektilta olisi linkki suoraan hinnastoon. Meillä hinnastot ovat asiakaskohtaisia. Joskus projektissa saattaa olla kaikilla tekijöillä sama hinta, joskus hinta vaihtelee tekijän roolin mukaan. Käytönnössä lähes aina tekijällä on sama hinta kaikilla saman asiakkaan projekteilla.

Tällä hetkellä teemme niin, että käymme perustamassa projektin ja kun tarvittavat tiedot on täytetty sinne, menemme ratas-kuvakkeesta asetuksiin ja sieltä valitsemme hinnastot, jonka jälkeen luomme uuden hinnaston tai teemme olemassa olevaan tarvittavat lisäykset.