peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CONTRIBUTOR ***

Projektitehtävän osoittaminen vaiheen työryhmälle

Tila: Aktiivinen

Projektitehtävät ovat hieno juttu. Mutta haluaisin osoittaa niitä joukolle ihmisiä jonkun tietyn sijaan. Kullekin tehtävälle on muutama vaihtoehtoinen tekijä. Lisäksi aloitusedellytysten täyttymisen ajankohtaan liittyy paljon epävarmuutta, kun edeltävien työvaiheiden aikataulussa voi olla isoja muutoksia. Lisäksi pitää voida reagoida nopeasti rakennustyömailta tuleviin kysymyksiin ja yllätyksiin, eikä joka välissä voi olla säätämässä projektisuunnitelmaa, vaan projektinhallinnan keventäminen vähän karkeampaan malliin on mielekkäämpää.

 

Jo valmiiksi on projektin vaiheet ja niiden työryhmät. Projektitehtävät kohdennetaan myös tiettyyn vaiheeseen, joten miksipä projektitehtävä ei näkyisi jokaisen vaiheeseen liittyneen kalenterissa, kunnes joku muu painaa "minä teen"-nappia tai projektipäällikkö osoittaa sen muulle yksittäiselle henkilölle?

 

Kysyin tästä ensin keskustelut-puolella:

https://community.visma.com/t5/Severa-keskustelut/Tyoryhmia-projektitehtaville/m-p/163955/thread-id/...

3 kommenttia
CONTRIBUTOR **

Useiden henkilöiden käyttäminen projektitehtävissä on meillekin tärkeä ominaisuus. 

Vanhan liittymän puolella oli mahdollista liittää tehtävälle useita henkilöitä.  Kun uutta liittymää rakennettiin, on luvattu, ettei ominaisuuksia häviä mutta nythän niin on tehty.   Eli tulehaan hyväksi todettu omanaisuus pikaisesti uuteenkin liittymään?!

(updated by Teemu Heimala VISMA ‎11-02-2019 15:37 )
Status changed to: Tila: Aktiivinen

Periaatteessa olisi mahdollista näyttää projektitehtävillä osanottajat kuten muillakin aktiviteeteilla, mutta uudessa käyttöliittymässä piilotimme tämän mahdollisuuden, koska halusimme projektitehtävien kohdistuvan selkeästi yhdelle vastuuhenkilölle. Mutta, jos tälle on kysyntää ja hyviä perusteluja riittävästi, voidaan toki harkita uudestaan.

 

Vaiheiden ja aktiviteettien (tai projektitehtävien) suhdetta yritetään vielä tämän vuoden aikana kirkastaa, mikä on kertaluokkaa isompi pähkinä purtavaksi, joten tällä hetkellä pyritään olemaan varovaisia muutosten suhteen. Mielellään kommentteja otetaan vastaan eri näkökulmista!

CHAMPION *

Samaa mieltä kuin muut keskusteluun osallistuneet eli olisi kyllä hyvä, jos tehtävää luotaessa ei olisi pakko nimetä tekijää.