peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Kirsi Palmroos
GURU **

Raportti toistuvaislaskutuksessa olevista tuotteista

tekijä Kirsi Palmroos
Tila: Aktiivinen

Severasta ei saa listausta/raporttia toistuvaislaskutuksessa olevia tuoteriveistä, jotka ovat laskutettavissa esim. tammikuussa 2017? 

Tällainen raportti olisi todella tarpeellinen!

Raporttipitäisi saada ajalta ajalle ja lisäksi olisi hyvä, jos näkyisi miltä ajanjaksolta laskutettavissa olevat rivit ovat (toistuvuus).
Huomioitava on jatkuvaislaskutteinen tuote, mikä laskutetaan esim. kvartaaleittain. Jos raportti otetaan koko vuodelta, tällöin pitäisi raportissa näkyä jokaisen tulevan kvartaalin laskutusrivi.
5 kommenttia
Kirsi Palmroos
GURU **
tekijä Kirsi Palmroos

Onko tämä edennyt mitenkään.

Voin toki ottaa nimikkeet -raportin, jonka rajaan "Laskutettavissa" Kyllä, "Laskutettu" EI , jolloin saan kaikki laskutettavissa olevat rivit näkyviin.

Haastavaksi tilanteen tekee sen, että raporttia ei voi rajata päivämäärillä, eikä laskutuspäivämäärät myöskään raportissa näy. Joten en tiedä ovatko rivit laskutettavissa tänä vuonna, ensi vuonna vai vuonna 2020.

Tieto on kuitenkin jo valmiiksi rivillä, joten luulisi, että ei ole iso homma lisätä se raportointiin.

Tämä on todella tärkeä asia meille.

tekijä Teemu Heimala

Moi Kirsi,

Kiitos palautteesta. Käsitellään tätä uuden käyttöliittymän julkaisun jälkeen, koska raportointityökalut tulee uudistumaan laajasti.

Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Äänestin tätä ylöspäin, koska raportointi olisi tässä meillekin tärkeä ominaisuus.

tekijä Teemu Heimala

Työraportilta löytyy nyt laskuttamattomat tuotteet -valinta, jota pystyy rajaamaan taloustietojen aikajaksolla. Tällä saa työtasolla tuon tiedon irti, paljonko on esim. tammikuussa 2017 tuotteita laskutettavissa, myöhemmin tuotetasolla nimikeraportilla.

Kirsi Palmroos
GURU **
tekijä Kirsi Palmroos

Kiitos Teemu! Tämä auttaa jo meitä eteenpäin Hymiö Onnellinen