peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
CHAMPION *

Raporttia ei voi suurentaa kuten vanhassa käyttöliittymässä

Tila: Toteutettu

Työpöytänäkymässä raportti (mikä tahansa raportti) aukeaa nätisti koko näytön levyisenä eli näkyy mukavasti sarakkeita, mutta kun raportin klikkaa otsikosta auki, niin näkymä muuttuu siten, että suodattimet tulevat oikeaan laitaan, joten näkymä ei näytäkään enää niin paljon sarakkeita eikä niitä skaalata eikä niitä toisaalta voi myöskään itse sarakeleveyttä muuttamalla saada näkyviin. Uudessa käyttöliittymässä ei ole enää neljän nuolen muodostamaa suurennusnäppäintä, jonka avulla raportin vanhassa liittymässä sai näkymään kokonaan. MIKSI IHMEESSÄ NÄPPÄIN ON POISTETTU??? Uudessa käyttöliittymässä ei ole mahdollisuutta nähdä raporttia kokonaisuudessaan. Tuen antama vastaus "katso raporttia excelissä" ei tietenkään ole ratkaisu ongelmaan, tarkoitus on käyttää Severaa eikä excelistä pääse tietenkään porautumaan mihinkään.

8 kommenttia

Hei Terhi,

Kiitos hyvästä ideasta.

Tulemme tekemään muutoksia raporttinäkymään siten, että suodattimet on mahdollista saada piiloon ja/tai saada raportti näkymään koko näytön kokoisena, jolloin kuvaamasi ongelma poistuu.

Mukavaa viikon jatkoa!

// Pasi, Severa tuotekehitys

CONTRIBUTOR **

Hei, tämä on todellakin Severan tehokäyttäjälle suuri puute uudessa käyttöliittymässä ja vaikuttaa esim. siihen, että en ole itse sitä vielä ottanut käyttöön. Onko tälle raporttinäkymän kehittämiselle aikataulua?

t.Heidi

Moikka Heidi,

Valitettavasti tälle jatkokehitykselle ei ole vielä tarjolla tarkkaa aikataulua.

// Pasi

CHAMPION *

Tämä on ERITTÄIN suuri puute, johon pitää saada korjaus niin pian kuin mahdollista. Ei kertakaikkiaan voi olla niin, että joku toiminto on yks kaks vaan päätetty jättää pois ja te sanotte, että sorry korjataan joskus.

Hei Terhi,

Kiitos kommentista.

Kävin vielä hetki sitten läpi tätä tarkemmin tuotekehityksessä.

Vieläkään en tarkkaa aikataulua pysty tälle antamaan, mutta joka tapauksessa parannus on suunnittelupöydällä ja lähtee tästä etenemään.

 
Status changed to: Tila: Aktiivinen
 
Status changed to: Tila: Toteutettu