peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CONTRIBUTOR **

Resursoinnin muokkaaminen

Tila: Aktiivinen

Kun projektille tekee resursointeja projektisuunnitelma näkymällä ja tekee vanhingossa virheen, ei resursointeja pysty enää vähentämään jälkikäteen. Jos haluat niin voit lisätä tunteja ja allakoida ne, mutta et saa jo laitettuja tunteja pois. Kaikki henkilöt pitää poistaa ensin tiimistä jolloin resursoinnin saa pois. Olisi kiva jos resursoinnin voisi nollata tai muokata myös jälkeenpäin, jos projektiin tulee muutoksia. 

Tälläistä ominaisuutta ei olla ainakaan löydetty joten jos se on mahdollista tartteisin selvityksen miten.