peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Anonymous
Ei sovellu

Sisäinen kommenttikenttä kirjauksille

Tila: Toteutettu

Ehdotan kahta kommenttikenttää tuote- ja tuntikirjausriveille. Yksi kenttä olisi näkyvissä asiakaslaskulla asiakkaalle ja toinen olisi sisäistä kommentointia varten, jotta sisäisiksi tarkoitetut kommentit eivät menisi vahingossa asiakkaalle.

7 kommenttia

Hei Henri,

Kiitos palautteestasi! Olet saanut ideallesi tukea, joten ajattelin kysellä tarpeestanne hieman tarkemmin. Voitko tarkentaa

1) kenen pitäisi nähdä sisäiset kommentit tuntikirjauksille (esim. projektipäälliköt vs. laskuttaja)?

2) mihin tarkoitukseen sisäiset kommentit ovat (esim. auttamaan tuntien hyväksynnässä vs. laskuja muodostaessa)?

Anonymous
Ei sovellu

Hei Teemu,

Ainakin laskuttaja tarvitsee tämän tiedon eli laskua muodostettaessa, mutta yhtä hyvin tieto voisi olla projektipäällikön nähtävillä. Tärkeintä tässä on se, että se on vain yrityksen sisäisessä käytössä, eikä ikinä tulostu laskulle.

Työn suorittaja ei välttämättä tiedä mitkä tunnit ovat laskutettavia asiakkaalle tekemistä töistään, joten on tärkeää, että kaikki tunnit saadaan raportoitua projektille (laskutuksen ja asiakaskannattavuuslaskennan vuoksi) ja sitten laskuttajalla olisi helppo työ olla laskuttamatta tiettyjä rivejä sisäisen kommenttikentän tietojen perusteella.

T: Henri

On 16 Feb 2016, at 12:10, teemu.heimala <visma@jiveon.com<mailto:visma@jiveon.com>> wrote:

Visma Solutions Community<https://community.vismasolutions.com/?et=watches.email.idea_comment>

Sisäinen kommenttikenttä kirjauksille

uusi kommentti henkilöltä Teemu Heimala<https://community.vismasolutions.com/people/teemu.heimala> Katso kaikki tämän idean kommentit<https://community.vismasolutions.com/ideas/1055#comment-1436>

Kiitos tarkennuksesta, Henri. Palautteesi huomioidaan, kun tuntikirjausten kehitystä hahmotellaan tulevaan käyttöliittymään.

Onko muilla asiasta kiinnostuneilla tarkentavia ajatuksia, mihin tarkoitukseen tuntikirjausten sisäisiä huomioita tulisi pystyä käyttämään?

CONTRIBUTOR **

Meillä ainakin kirjataan joskus tuotteena (esim. 1€ tai 0,01€) projektille juttuja, jotka pitää muistaa tai huomioida laskutusta tehtäessä. Esimerkiksi "muista siirtää edellisen kuun laskuttamattomat 3h tälle laskulle" tai "tämä työ laskutetaan aina paperilaskuna, läh. osoite: xxx" tai "luvattu alennus -100€ asiasta x". Emme ole keksineet parempaakaan keinoa saada asioita muistiin ja näkyville niin, että niitä ei voi vahingossakaan missata laskutusta tehtäessä. Tällaisiin noita sisäisiä kirjauksia voisi varmaan käyttää myös.

Jep, juurikin tämän tyyppisiin asioihin niitä on tarkoitus käyttää.

CONTRIBUTOR ***

Meillä tuo on hoidettu niin, että kaikista tuollaisista on paperi mapissa, jota selataan aina laskutusta tehdessä, koska muuten ei voi muistaa kaikkea. Eli tuosta olisi todellakin hyötyä.

Moi,

Tähän ketjuun voisinkin ilokseni ilmoittaa, että sisäinen kommenttikenttä on uudessa käyttöliittymässä käytettävissä tuntikirjauksilla. Tämän pystyy myös raportoimaan tuntilistoissa, sekä näkemään huomiona laskulla, mikäli laskutat tuntia, jolla on sisäinen kommentti.